Hányszor pisilsz egy nap, és mennyi ideig szoktad tartogatni?
Én pl 2-3x ebben a melegben, ha dolgozom.
Legtöbbször csak reggel 8 körül, aztán 5-6fele ha érzem, hogy kicsit kell, simán kibírom este 9-ig. Szóval 3-4 órát tartogatom, úgy, hogy el is feletkezem róla, nem szokott nagyon kelleni, csak mikor hazaérek. Ha mondjuk kell 2-3 fele délután, akkor el szoktam menni, de az ritkábban szokott lenni. 2.5-3liter vizet/folyadékot fogyasztok kb.
Ha nem dolgozom, meg nem vagyok elfoglalt, akkor 4-5x is elmegyek, de nyilván olyankor kevesebbet izzad az ember. De ha elfoglalt az ember, akkor simán meg lehet feletkezni az ingerről.
Sosem számolom, de legalább 10-szer biztos. Reggel a kávétól nekem nagyon sokat és sokszor kell. Van, hoyg egy órát nem bírok ki. Utána napközben is sokszor kell.
De ha mondjuk egész nap úton vagyok és nincs alkalmam elmenni, akkor nekem sem okoz gondot, hogy fél napig, vagy tovább tartogassam. (Olyankor nyilván enm kávézok.)
Napi 2-3 nem egeszseges.
Annyit kell inni, hogy napi 5-10-szer kelljen wc-re menni. A munka nem lehet fontosabb,mint a wc-re menes, ne viccelj! Az ember a fontos, a munka varhat.
Tudom, sok idot elvesz a napi 5-10 alkalom, meg 2-szer kakilas es utana ketszer alvazmosas, en is sajnalom ra az idot, nagyon! Megis csinalom, mert kell. Én is tudnek mast is csinalni, wc-re mensesk helyett! De semmi sem fontosabb,mint az egeszseged.
"meg 2-szer kakilas"
Jó sokat ehetsz, ha naponta kétszer is tojsz!
Sokat, igaz.
Ahany foetkezes, annyi kakilas egeszseges.
Így nyáron 4-5 ször. Sokat iszom, fontos, hogy hidratált legyek.
Ha bulizni megyek, akár napi 8-10szer is.
Nem szoktam csak úgy tartogatni, ha kell, megyek, max 5-10 perc.
"Így nyáron 4-5 ször. Sokat iszom, fontos, hogy hidratált legyek."
Akkor a többit kiizzadod, vagy hova lesz?
"Akkor a többit kiizzadod, vagy hova lesz?"
Hugyozok mint a ló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!