Érdemes még tartogatnom a covid miatt vásárolt textil maszkokat? Most találtam meg vagy 20 darabot, szükség lesz még rá?
Figyelt kérdés
Nektek még megvan? Vagy kidobtátok?2023. júl. 16. 17:54
1/12 anonim válasza:
Szerintem biztosan fog még kelleni, úgy lehet már a télen.
2/12 anonim válasza:
Nekem megvan és még mindig mindenhova jön velem, ha bejön az inluenza-szezon, akkor még lesz haszna.
3/12 anonim válasza:
Egy megbetegedés miatt, most voltam kivizsgáláson a Semmelweis Egyetem Pulmonológia Klinikáján. Szerencse, hogy volt nálam maszk, mert anélkül be sem engedtek volna.
4/12 anonim válasza:
Én megtartom a maszkokat, ki tudja mikor fog kelleni.
5/12 anonim válasza:
Dehat covid elott is illett volna tartani, pl megfazva latogatni idos v legyengult embert, vagy dolgozni menni vmi mas fertozo nyavalyaval.
6/12 anonim válasza:
Nekem kb 300 db egyszer használatos maszkom van otthon. Elfér, így megtartom.
8/12 anonim válasza:
Látom,hogy a rettegők már készülnek az újabb szívatásra.Egy normális világban kinevetnék ezeket a bohócmaszkukkal.A maszk max. a bírság ellen véd,ez tény.
9/12 anonim válasza:
Ezek meg azt sem fogjak fel, hogy a svedeknel is van maszk a patikaban, es ha pozitiv vagy, a pofadra kell tenni, amig az ajton a fejed kidugod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!