Epekő műtét utáni napokban mennyire van szükség ellátásra, segítségre?
Nem tudjuk meg hogy vágásos vagy lakaroszkópos lesz e a műtét. Elég nagy az epeköve, be is volt gyulladva egy hónapja.
Gondolom a diétára kell nagyon odafigyelni de azt úgy is elmondják? Meg kontroll.
Időközben anyukám (59) túl van a műtéten. Első 2 napban volt nagyon rosszul, hányt, fáj neki. Azóta eltelt kb 3 hét de szinte teljesen jól van. Persze érzékeny neki, nem emel, de jobb sokkal de sokkal. Pedig neki be volt az egész gyulladva. Enni is egyre több mindent ehet. Még pár hetet otthon marad, de kell is hogy teljesen felépüljön.
Pici segítségre 1 hétig volt szüksége. De azóta is boltba járnak neki, hogy ne cipelje.
Örülök, hogy anyukád jól van. Igen hamar fel lehet épülni, én is egy hétig voltam úgy rosszul, utána jobb lett. Most lesz majd négy hónapja hogy műtöttek, szintén gyuladt volt tele kővel. Fél év mire teljesen jól lesz és három hónap míg regenerálódik a szervezet a műtétből és minden helyreáll odabent. Még nekem is rengeteg emésztési bajom van sok mindentől rosszul vagyok.
Jó felépülést anyukádnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!