Segítségre Lenne szükségem videókártya vizezéssel kapcsolatban. Gép építés téren jó pár év tapasztalatom van de vízhűtéssel teljesen nulla. Alap dolgokra lennék kíváncsi mikre van szükség hozzá mennyire "erős" kellene a kártyámhoz meg iesmik?
Figyelt kérdés
Csak a videókártyát akarom . Addig okés hogy kell tartály, pumpa, radiátor, csövek. De ehez a kis 970 eshez mekkora radiátorra lenne szükség ? A csöveket hogyan csatlakoztatom rá a pumpára meg ezekre ? Illetve angol megnevezések is jöhetnek mert ebayről akarom összepakolni. Még valami feltűnt hogy egyes komponenseknek eltérő a cső átmérő ami kell hozzá ezt hogy hidalom át ? Esetleg egy lépésről lépésre való leírás jól jönne. Link formájában is jöhet. ( tudom google, de mivel totál nulla a tudásom hozzá nem tudom melyik kontár és melyik megfelelő bekötési útmutató)2018. nov. 26. 22:24
1/3 A kérdező kommentje:
ui: tudom hogy vannak egybe szettek de szeretném átélni az építés örömét és ezen a téren is gyűjteni a tapasztalatot. Másrészt maga a blok már megvan mert direkt úgy vettem a kártyát. :)
2018. nov. 26. 22:26
2/3 anonim válasza:
"Gép építés téren jó pár év tapasztalatom van"
13 évesen? Nyilván.
3/3 A kérdező kommentje:
Rendkívül hasznos komment köszönöm. Nyílván az ember 13 évesen zsák számra vesz videókártyát mert úgy dagad a pénztől a zsebe. :)
2018. nov. 27. 04:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!