Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Méhpempőt meddig lehet szedni?...

Méhpempőt meddig lehet szedni? Illetve valóban jó hormonalis problémákra?

Figyelt kérdés

Pcos szerű cisztáim vannak.

Vérkép rendben.

Hullik a hajam, hormonháztartásom nincs rendben. Nem szeretnék gyógyszereket szedni.

Ezért gondoltam a méhpempőre mert azt olvastam sok helyen hogy a hormonháztartáson segít. Meddig lehet szedni ? És milyen márka a legjobb minőség? Közelemben sajnos nincs olyan bio bolt/ üzlet ahol lehetne venni. Köszönöm a válaszokat

nov. 18. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:
40%

Nem, de legalább nem sokat árt.

Ok, ne szedj gyógyszert, a te életed a te döntésed. De akkor barátkozz meg a cisztákkal meg a kopaszodással oszt annyi, ez ingyen van a méhpempővel ellentétben.

nov. 18. 13:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem jó semmire de addig szeded amaddig csak akarod.
nov. 18. 13:27
 3/5 anonim ***** válasza:
40%
Halálig. Utána kicsit macerás.
nov. 18. 13:30
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
Bármeddig lehet szedni, nem árt, de ne hanyagold az orvosi kezelést. Én szedtem és szedem is. Premenopauza miatti rendszertelen vérzés, az orvos nem volt hajlandó hormont felírni. Ez 1,5 éve volt, akkor volt, hogy többször kimaradt, és volt elhúzódó vérzés is. Mióta szedem, minden hónapban megjön, igaz, nem tűpontos, 24 és 34 nap között mozog, de korábba 18 és 40-50 napos ciklusaim voltak, illetve kimaradások. Ha veszel, olyant vegyél, amit hűteni kell, az ilyen porok, kapszulák nem érnek semmit.
nov. 18. 17:33
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem írja már ide valaki a jó választ is????😂
nov. 19. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!