Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Valóban akarnak megoldást a...

Valóban akarnak megoldást a Cigány problémákra a pártok?

Figyelt kérdés

És ebből mi fog megvalósulni?

Szeretném ha valóban kulturált válaszok születnének. Sajnos kaposváriként már én magam is tapasztalom, hogy nagyon komoly gondok vannak ezen a területen. Pedig városban élünk és nem faluhelyen! Elképzelni sem merem, hogy a vidéken élők milyen gyomorállapottal élnek nap mint nap. Az országban sok felé élnek ismerősök, rokonok és hátborzongatóbbnál borzongatóbb történeteket mondanak el, ami VELÜK konkrétan történt meg.

Már itt a 80 ezres városunkban is egyre többen vannak a szociálatlan rétegből és gyakorlatilag semmit sem lehet ellenük tenni, ha rend bontanak, vagy kötekednek az emberrel. És, hogy zavar e az A6-os Audi a parkolóban, ami egy börtönös, verőlegényé? Megmondom őszintén, hogy igen! És nem a gyűlöletkeltés miatt mondom ezt, hanem mert zavar, hogy nekem munkával soha az életben nem lehet olyanom, amit ő 1 év veréssel, veretéssel, csalással keres. Hogy irigy vagyok e? Nem , csak dühös. Egyre erősebb bennem a gondolat, hogy ha ez így megy tovább, akkor senkivel sem vitatkozunk, hanem szépen összepakolunk és sok szakmával, diplomával Mi is! elmegyünk ebből az országból a családdal. Miért? Mert csak civakodó vezetőket látok, akik úgy hoznak döntést ebben témában, hogy az élethelyzetük soha nem találkozik magával a problémával.

2010. szept. 6. 16:35
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
30%
Akkor még nem ismered a Jobbikot. Annak a cigánykérdés az egyik fő napirendi pontja. Pont az ilyen emberek hozták létre, mint te.
2010. szept. 6. 16:51
 2/24 anonim ***** válasza:
90%
A cigányok helyzetét rögvest helyre kell rakni!
2010. szept. 6. 17:08
 3/24 anonim ***** válasza:
81%

Sztem valóban akarnak, de ahhoz a másik félnek is benne kéne lennie! nem kéne mindent a kormányra kenni! (vicces ezt leírni :D) az azonban már aggasztóbb, hogy a deviáns cigányok miatt mindegyiket elítélik, így tehát a dev. cigó saját népét sodorja még rosszabb helyzetbe! Véleményem szerint a segélyt munkához kell kötni! A gyerekek után járó segélyt pedig mérsékelni kéne, ezzel gátat szabva az embertelen körülményekbe beleszülető, felnőtt korában nagyobb eséllyel bűnözővé váló gyerekeiknek! Azonkívül el KELL érni, hogy rájöjjenek: tanulni, dolgozni fontosabb, jobb, mint lopni, csalni stb.

Na és itt kezdődik a legnehezebb feladat, mivel M.O.-n már generációk nőttek fel úgy, hogy nem láttak "munkáskezet" maguk előtt!

Bár a jelenlegi politikai állapotokat tekintve ez egy utópia! :-(

2010. szept. 6. 17:22
 4/24 anonim ***** válasza:
90%
A politikusok nem tudnak problémákat megoldani, a legjobb program is csak szabályozná a problémát, de nem oldaná meg.
2010. szept. 6. 17:30
 5/24 anonim ***** válasza:
73%

ma 17:30

A politikusok nem is nagyon akarnak komolyabb megoldást, vagy kényszerítő határozatokat hozni, mivel szükségük van a kisebbségiek szavazataira!

2010. szept. 6. 17:53
 6/24 A kérdező kommentje:

Szerintem sok dolog van az életben, amit csak akkor tesz meg az ember, ha rákényszerítik. Képzeld el, hogy egy szobában vagy ,tél van és egy kályha tüze lobog, meleget ad. Ahogy kezd kihűlni a szoba úgy folyamatosan meg dumálod magaddal, hogy még miért nem kell kibújni a meleg ágyból és a tűzre rakni fát. De amikor már elviselhetetlenül fázol, kiugrasz az ágyból és ha kell újra befűtesz. Nos ez kb nálunk is így lehet. Akkor cselekszünk, ha már a szakadék szélén állunk és az életösztön felráz bennünket. Azt nem értem, hogy miért engedik meg, hogy elfajuljon állati módon ez a kérdéskör. Ez senkinek sem jó így. És, hogy miért vagyunk ilyen bambák és miért röhög rajtunk Európa azt meg végképp nem értem. Vajon milyen konkrét lehetőségeim vannak arra, hogy önmagam és családom épségét életterét megvédjem? Tudom, hogy ha minden kötél szakad, akkor sajnos én is tehetek olyat, amit nem szeretnék megtenni normál körülmények között. Az életösztönből fakadó önvédelem bűn vagy genetikailag kódolt? Mindenki tudja a választ, mégis eljátszuk a civilizált magatartású embert. Szerintem az emberiség még nem érett arra a liberális gondolkodásmódra, amit hangoztat és, amilyen butaságokat hallunk a különböző rózsaszín felhőkön úszkáló jogvédő szervezetektől a TV-ben.. Sajnos az igazság valahol ott lehet, amikor egyesek azt állítják, hogy az ember egy jól álcázott állat. És erre számtalan területen jó példák vannak. Sajnos. Előbb vagy utóbb valami kikényszeríti ezt a társadalmat a változásra. És, hogy a Jobbik nevű párt létrejött a Magyar Gárdával együtt, azt nem tudom másnak beazonosítani, mint, amikor az embernek tele van a f...sza azzal, hogy büntetlenül kifosztják, megalázzák mert "szabad"!

Miért nevezik gyűlöletnek azt, amikor állat módjára élő embereket nem engednek vadállatként, antidemokratikusan viselkedően, önkényesen fosztogatóan élni egy társadalomban? Mindenki belül érzi, látja, jól tudja, hogy így nem ok! Akkor miért játsszák el egyesek a Krisztust???

2010. szept. 6. 18:24
 7/24 anonim ***** válasza:

Nem. A pártok Magyarországon az elmúlt 20 évben sajnos csak a saját problémáikra akartak megoldást, azaz pimaszul loptak. És ha kormányon voltak, akkor mindenféle program, elképzelés nélkül sodródtak az eseményekkel, kamuztak, mesélgettek. Közben meg ég a ház! És most már nem kicsit, nagyon. Nem csak cigányügyben, de abban is. Mellesleg említem, hogy az 1990-es 20 milliárd dollár államadósságunk most 140 milliárd eurónál jár! (Ja és közben eladták a teljes magyar gazdaságot.)

A cigányokat nem lett volna szabad így elhanyagolni, engedni ennyire leszakadni az elmúlt 20 évben. Ez az etnikum teljesen a létalapját vesztette, és ezzel senki nem törődött. Fizetgették nekik a segélyeket, ígérgettek néha ezt-azt, de hagyták, hogy szép lassan elszabaduljon a pokol. Korábban még lettek volna humánus integrációs, felzárkóztató megoldások, de a mai helyzetben ez már tényleg irreális, és ha logikusan gondolkodunk, úgy tűnik, tényleg nincs más megoldás, mint az internálótábor (lásd Jobbik). Ez viszont elfogadhatatlan egy demokratikus országban Európa közepén. Egy 10 milliós ország meg nem tud eltartani egy exponenciálisan növekvő, lassan 10 %-ra rúgó népességet. (Ha gazdag lenne, akkor se tudna.) Marad a feszültség éleződése mindkét oldalon, ami akár polgárháború közeli helyzetet is eredményezhet, de mindenképpen az ország arculatának drámai átalakulásához vezet. Szóval ma már nincs megoldás, de lett volna.

2010. szept. 6. 19:47
 8/24 anonim ***** válasza:
92%
Van sok igazság a leírtakban, mi jobban tesszük ha felkészülünk. Ha reálisan szemléljük a helyzetet, akkor azt látjuk, hogy perpillanat minket érne felkészületlenebbül egy polgárháború vagy az etnikai villongások. Lehet nem véletlenül karatézik + gyúr a félország,de mégtöbb embernek kellene. Ez mehet egy darabig, de végül valszeg ők lesznek többen és akkor kell a magyarságnak áttenni valahova máshová a székhelyét. Hogy hova azt nem tudom, de ha az ország fele más etnikumú lesz nincs többé miért itt élnünk. Csak azért, hogy asszimilálódjunk, mi a magyarok, azt már nem. Akkor inkább vissza a sztyeppékre!
2010. szept. 6. 21:41
 9/24 anonim ***** válasza:

"Valóban akarnak megoldást a Cigány problémákra a pártok?"

Nem.a zsidóknak kell ez a föld => A pártokat zsidók irányítják => a pártok DIREKT úgy alakítják a szabályokat hogy segélyezzék a ciggereket a magyarok adójából,pozitívan diszkriminálják őket + biológiai fegyvernek sem utolsók (lopnak,gyilkolnak),HA elkapják őket egy ejnyebejnyével elintézik,míg a magyarokat tényleges életfogytiglannal jutalmazzák ugyanazért a bűncselekményért,egy pár csokiért is lecsukják a magyart stb => ettől a magyarnak felmegy az agyvize => elkezdi utálni,gyűlölni a ciggereket => a média elkezdi sulykolni a ciggerekbe hogy a magyarok utálják őket,rassszisták => a két fél között pattanásig feszül a helyzet,már csak egy szikra hiányzik a robbanáshoz => fegyveres konfliktus,menekül innen mindenki: cégek,tőke,munkások stb.Az országban afganisztáni állapotok uralkodnak,a határon pedig már a román,szlovák reguláris és nacionalista csoportok sorakoznak.

2010. szept. 7. 00:51
 10/24 anonim ***** válasza:

"Szóval ma már nincs megoldás, de lett volna."

akkor szted hagyjuk a fenébe? o.O

utolsónak: a kérdező értelmes válaszokat várt!

2010. szept. 7. 03:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!