Valóban akarnak megoldást a Cigány problémákra a pártok?
És ebből mi fog megvalósulni?
Szeretném ha valóban kulturált válaszok születnének. Sajnos kaposváriként már én magam is tapasztalom, hogy nagyon komoly gondok vannak ezen a területen. Pedig városban élünk és nem faluhelyen! Elképzelni sem merem, hogy a vidéken élők milyen gyomorállapottal élnek nap mint nap. Az országban sok felé élnek ismerősök, rokonok és hátborzongatóbbnál borzongatóbb történeteket mondanak el, ami VELÜK konkrétan történt meg.
Már itt a 80 ezres városunkban is egyre többen vannak a szociálatlan rétegből és gyakorlatilag semmit sem lehet ellenük tenni, ha rend bontanak, vagy kötekednek az emberrel. És, hogy zavar e az A6-os Audi a parkolóban, ami egy börtönös, verőlegényé? Megmondom őszintén, hogy igen! És nem a gyűlöletkeltés miatt mondom ezt, hanem mert zavar, hogy nekem munkával soha az életben nem lehet olyanom, amit ő 1 év veréssel, veretéssel, csalással keres. Hogy irigy vagyok e? Nem , csak dühös. Egyre erősebb bennem a gondolat, hogy ha ez így megy tovább, akkor senkivel sem vitatkozunk, hanem szépen összepakolunk és sok szakmával, diplomával Mi is! elmegyünk ebből az országból a családdal. Miért? Mert csak civakodó vezetőket látok, akik úgy hoznak döntést ebben témában, hogy az élethelyzetük soha nem találkozik magával a problémával.
Az én véleményem szerint itt csak a Jobbik akar változást, hogy a cigányság integrálódjon, dolgozzon becsülettel, és a cigányok ne lopjanak, ne csaljanak. Az MSZP-nél ez a téma tabu szinte, ők erre mindig is szartak.
A Fidesz meg fél, hogy nem lesz 2014-ben annyi szavazatuk, mint az idén, ha önmaguk ellen fordítanak bő 700.000-1.000.000 embert.
Utolsóval kb egyetértek...
A Jobbik akar megoldást! Nem csak a cigányok, hanem azok ellen akik ilyen éledmódot alkalmaznak!
Az MSZP szerint van cigánybűnözés, de nem kezdenek vele semmit.
A Fidesz: Na, a saját fajtáját Orbán nem fogja "bántani", sőt, mert kell a szavazatuk.
Nohát Ez az!
Érdekes, mióta "nagy párttá" nőtte ki magát a Jobbik(padlóról), azóta hallani más politikusok szájából, a médiából, és a különböző vízhangokból, hogy cigány bűnözés(!), és nem roma bűnözés.
Szerencsére van egy pártunk rendszerváltás óta, aki 1-2 éve már tud "nyomást gyakorolni" a sok zsenire a Nemzet Templomában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!