Diamond Rush játék van a mobilomon, leírnátok légyszi a megoldást az alábbi problémákra?
Nem tudom, hogyan tudok kinyitni ajtót, ha le nyomva kell tartani egy "rugót" viszont nincs kő a közelben, hogy rágördítsem. Csak egy kígyó, akit kalapáccsal pár másodpercre hatástalanítani tudok.
Ill. néha csak úgy tudok kinyitni ládát, hogy megölöm az összes szörnyet. Viszont a kövek hozzáférhetetlen helyen vannak. (vagy a szörnyek) Ilyenkor egy bizonyos mezőnél megjelenik egy kérdőjel, de nem tudok vele mit kezdeni. HOgyan tudom őket megölni?
Lécci segítsetek!
Szia! Már nem is reménykedtem, hogy válaszol valaki :)
Angkor Wat a pálya.
De azóta nem is játszottam, mert egyszerűen nem jutottam tovább...
Kalapácsom van, ami fagyaszt. Mit tudok vele csinálni? Csak pár másodpercig fagyaszt.
És a kötél az mire jó?
Ok, akkor visszamegyek.
Sziasztok!
A szibériában a 8-as pálya végét nem tudom megcsinálni,a békával nem tudok semmit kezdeni segít valaki?
helló! ha jól megfigyeled akkor itt egyenesen van a talaj és nincsenek kis buckák benne és a végén van az a szobor ami tud fagyasztani és azt pont rossz irányba néz és csak azt kell megfofdítani és asszem 2 buborékkal lentebb rakni
amúgy kérdés kitevőjének tudtam vmit segíteni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!