Meddig tart a koffein elvonási tünetei?
legtobben azt hiszik ilyen nincs is. A kave pedig drog, csak elterjedt ugye. Nezze meg barki mennyi mindenre van hatassal, majd utana 2 cigi, esetleg megint egy kave.
A kave mar egy addikcio reszben fiziologiailag, tested kivanja, oke nem heroin szinten. A masik pedig habitus; reggel kimegy erkelyre inni, leul tv ele, gep kozben kave, haverokkal kave, duma kozben kave, stb.
este fele azert legalabb mar nem. nehez szerintem, en alapbol nem szeretem az ilyen "felporgos" italokat, redbull meg ilyenek. Persze ha melo kivanja mit tegyen az ember. De meg kell szuntetni a habitusokat eloszor, talan kidobni magat a kaveport vagy mi - mondom en nem iszok nem tudom a nomenklaturakat ezen a teren. Regen ittam mondjuk, de nem szoktam ra, csak akkor ittam ha dolgom volt es hatarido meg ilyenek. De nem vagyok a raszokos tipus, abbahagytam egyik naprol a masikra - szerencsere.
A fejfájás két napig tart maximum, de ha kétnaponta csökkentesz egy adagot, és csak egyről kell leszokni, akkor egy napig se fáj a fejed, nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
Többször leszoktam és visszaszoktam, onnan tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!