Senior Séf kérdése:
Most akkor rászoktam, vagy nem szoktam rá?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy kora tavasszal, amikor elkezdtem az éves horgászatot, betértem egy kávéra. Tettem ezt minden nap, egészen múlt hét szombatjáig, amikor már fázott a nadrágom. Persze eddigre már semmi hatása nem volt rá, csak az íze miatt ittam. Arra számítottam, hogy a hiánya miatt vérnyomásprobléma lép majd fel elvonási tünetként, de semmi ilyesmi nem történt. Se szombaton, se vasárnap, se hétfőn. Ma viszont megint bőr alá nyomtam egy kávét, és tisztára fel voltam tőle pörögve egész nap. Két nap alatt elfelejtette volna a testem?2022. dec. 13. 18:13
1/1 anonim válasza:
Nekem még sosem fázott a nadrágom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!