Hogy tudnám magam rászoktatni arra, hogy hidegvízzel zuhanyozzak?
Mert mondták, h spóroljon a gázzal, ugye?
Hát sztem sehogy
Nézzetek utána mennyi jó hatása van..
Nagyon nehezen kezdtem el, de egy nagyon jó döntés volt.Nekem nagyon gyenge immunrendszerem volt.Konkrétan 3-4hetente beteg voltam, még nyáron is.Minden szarságot elkaptam. És folyamatosan fáradt voltam.
Aztán ajánlottak a hidegzuhanyt.
Először persze nem gondoltam,hogy lesz komolyabb hatása.Elso pár hétben nem is.
Azóta lassan 1 éve csinálom, azota nem vagyok beteg, semmi bajom nincsen, es sokkal több energiám van:D napi 15percet szoktam kádban fürdeni hidegvizben.
Vérkeringésnek is jót tesz.
Kérdező, mivel most itt a nyár,sokkal egyszerűbb dolgod van.
A lényeg,hogy először zuhanyozz nagyon meleg vízben.Utána jobban fogod bírni a hideget, és jobban is fog esni.Persze nehéz lesz, kell hozzá akarat, de megéri.Aztan ha már ez megy, akkor az elején nem is kell meleggel fürdeni, jöhet a hidegzuhany rögtön. Ha már ez is megy könnyebben,johet a hidegfürdő.(ha van rá lehetőség) Először csak 1-2 percig legyél majd benne, mert ez másabb mint a zuhany.És utána emeld a perceket.
Igazából csak addig nehéz,amig megszokod.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!