Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rászoktam az orrcseppre?

Rászoktam az orrcseppre?

Figyelt kérdés

Nem hiszem el, hogy velem történik. Kb 3 hete ért véget az allergiaszezon, mellette többször beteg voltam, folyamatosan használtam orrcseppeket és egyre erősebb kellett, mert egyszerűen nem hatottak a gyengébbek és majd beleőrültem a kialvatlanságba és hogy nappal nem kaptam levegőt.

Kb 2 hete egészséges vagyok, de azt hittem újabb betegség jön, mert nehezen kapok levegőt. Persze csepegtettem, de már csak egy cseppet. Nem jött a várt betegség, de még mindig nem kapok orrcsepp nélkül levegőt rendesen. Cseréltem öblítőt, alaposan portalanítottam de semmi változás nem volt.

Most, hogy egy újabb üveg lassan elfogy, kezdtem azon gondolkozni, hogy talán az orrcsepp a hibás, hisz otrivint nem régóta használok.

Rákerestem erre kidobja az orrcseppfüggőséget.

Soha senki nem mondta, hogy van ilyen, és nem akarom, hogy kivágjanak egy darabot az orromból, hogy könnyebben kapjak levegőt.

Azt hiszem így fogok meghalni. Most sem tudok aludni és nagyon zavar, de nem nyúlhatok a csepphez.

Valaki volt már hasonló helyzetben?

2017. okt. 8. 21:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, én több évig függő voltam... Nem kaptam már nélküle levegőt egyáltalán.... A gyógyszertáros egyszer megkérdezte, hova viszem ezt a rengeteg orrcseppet, erre elmondtam neki, hogy én használom el. Nagyon megszidott, azt mondta teljesen tönkremegy a nyálkahártyám, vagyis már tönkre van, és azonnal hagyjam abba. Megijedtem. Abbahagytam. Egy hétig a poklot jártam, iszonyú nehéz volt, de aztán napról napra kicsit mindig jobb lett, és elkezdtem újra kapni levegőt. Ez már több éve volt, azóta alig használtam, mert félek, hogy visszaesek, csak ha nagyon meg vagyok fázva és tényleg kell, de akkor is maximum 3 napig, és csak úgy, hogy éjszakára, lefekvés előtt fújok be egyet. Napközben inkább kínlódok.
2017. okt. 8. 21:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha a háziorvosodhoz elmész a problémával, adni fog szteroidos orrcseppet (pl. Nasonex, elég drága, de hatékony). Néhány nap után jól leszel. Nyugi, ez nem műtendő dolog. Ha egyedül akarsz leszokni, az kínlódós és tovább tart, de úgy is lehet.
2017. okt. 8. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!