Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » El lehet hagyni teljesen a...

El lehet hagyni teljesen a koffeint?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha leteszem nem fogja befolyásolni a teljesítményemet? Pl. a munkában, tanulásban stb.

2023. márc. 12. 00:47
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Hát fogyasztott mennyiségtől függően lesz némi elvonása, de nem egy heroin.
2023. márc. 12. 00:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Durván 2 hét teljes koffeinmegvonás után, úgy ébredsz fel reggel, mintha már beindította volna a napodat egy kávé. Nálam ez 7-8 nap volt, erős kávés voltam.
2023. márc. 12. 01:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Persze tudom hogy lesz elvonása, de én a hosszútávú hatására gondoltam. Mert elég elfoglalt vagyok, és nem tudom hogy koffein nélkül fogom e bírni ezt a sok elfoglaltságot, amit csinálok.
2023. márc. 12. 01:04
 4/6 A kérdező kommentje:
2-es nekem valószínűleg tovább tart majd, ugyanis én nem kávézok, én energiaitalt iszok napi 3-at.
2023. márc. 12. 01:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Kb. 2 hétig leszel alvajáró. Úgy érdemes időzíteni, amikor nem annyira kritikus a helyzet, nem lesznek számonkérések, nem szorítanak a határidők.
2023. márc. 12. 06:12
 6/6 anonim ***** válasza:
én most teszteltem, 4 hónapig nem ittam kávét (semmilyen koffeint). Addig napi 4et ittam. Az első pár hét teljes rotty, és utána bár nőtt az energiaszintem, a koffein adta fókusz nagyon hiányzott. Most pár napja megint kávézok, mert darálós munkám van, de még nem döntöttem el, hogy a jövőben is fogok-e vagy sem. Olyan 50-50 pro és kontra.
2023. márc. 12. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!