Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Azoktól kérdezem, akik szerint...

Azoktól kérdezem, akik szerint a Covid egy kitalált, vagy nem komolyan vehető dolog: Ezekbe miért nem gondolnak bele?

Figyelt kérdés

Adott egy ismeretlen vírus, amit nem igazán tudunk, mit tesz hosszútávon a szervezettel, mert még annyira friss. A vírus enyhe tüneteket produkál az esetek jelentős részében, azonban semmilyen bizonyíték nincs az ellen (ellenben mellette igen), hogy hosszútávú következményei lehetnek minden egyes alkalommal: Légzés megnehezítése, általános fáradtság és gyengeség, a tüdő védelmének ideiglenes vagy végleges gyengítése, stb.

Tehát ha a vírusnak lehetnek következményei hosszútávon és emiatt az illető sokkal hajlamosabb lesz olyan betegségeket elkapni, vagy gyengébben védekezni ellene, amit a Covid fertőzés előtt a szervezet könnyebben legyűrt volna, miért olyan dologként tekint a vírusra, mintha "nem lenne jelentősége"?

okt. 18. 12:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
es rohadtul az oltasokrol is volt szo a konferenciakon, csak beburkolva
okt. 30. 20:30
 62/75 anonim ***** válasza:
Nagyon bekevertek, hogy ki kinek ír... Fanatikuskám, chill. A következő pandémiával első körben távozol, ugyanúgy, mint én. Kicsit komolyabb játékszabályok lesznek, mint covidnál. WHO GPT ugyebár és a pandémia sem lesz piskóta. Akkor meg mit vagdalózol más halálával? Nemtudom kinek címezted, hogy ne idegeskedjen, de láthatóan te készülsz felrobbanni.
okt. 30. 20:48
 63/75 anonim ***** válasza:

Igen nehéz felfogni. Népirtáshoz nagyon gyenge a teljesítmény, mivel nincsen többlet halálozás, max csak a Facebookon.... Facebook nem híroldal és nem statisztikai Ahol lehet, hogy 273x írják ki, hogy megint meghalt egy beoltott 300ezerből, de ugyanarról az egyről írnak több százszor.

Az, hogy Kiss János megosztotta egy cikk címét, az se nem hír se nem statisztika, de sokaknak a Facebook a fő "információ" forrás, na és innen terjednek a hülyeségek.

A Monopoly film le is írta magát azzal, hogy eljött Andy-vel. Onnantól full hiteltelen.

okt. 31. 06:12
 64/75 anonim ***** válasza:

"A Monopoly film le is írta magát azzal, hogy eljött Andy-vel. Onnantól full hiteltelen."

Bocsi, de milyen Andy? Sorosra gondolsz? Az ő láttán szokták menekülőre fogni. Nyilván mindenkinek herótja van a neve hallatán is Orbán miatt, de gazdag és az alapítványa is befolyásos. Ez itt a lényeg, nem az utálat. Orbánt is ő karolta fel egyébként. Kb 2 percet, ha szerepel benne, kár ezért eldobni magadtól a többi infót. Viszont ha Sorosig eljutottál, akkor jó negyedét legalább láttad a Monopoly-nak, tehát a globális piramis megléte csak összeállt már benned. Az már jó, az már egy alap. Hát, így épül fel a háttérhatalom. Az elit kezében van minden, szó szerint minden.

okt. 31. 13:24
 65/75 anonim ***** válasza:

Andy Wakefield-re gondoltam.

Akinek a "kutatása" megjelenik a Monopoly filmben.

okt. 31. 13:58
 66/75 anonim ***** válasza:

Wakefield? Valami itt nem stimmel. Szerintem mi nem egy dokufilmről beszélünk akkor. Wakefield kutatásai a Vaxxed/Beoltva dokufilmben vannak.

A Monopoly nem az oltásokról szól, hanem a globális felvásárlásról, 2030-ig tartó tervekről. De javíts ki, ha tévedek, mert eskü nem emlékszem arra, hogy Wakefield, vagy a kutatásai egy másodpercre is szerepelnének a Monopoly-ban. Bele is pörgetgettem most direkt, sehol semmi. Nem kevered?

okt. 31. 15:07
 67/75 anonim ***** válasza:

A Vaxxed az ő filmje.

De a Monopoly HIVATKOZIK rá.

okt. 31. 15:39
 68/75 anonim ***** válasza:
Kedves népirtós konteós kolléga! Ha jön is újabb "kamujárvány", mit lehetne azzal kezdeni most? Nem lenne célszerűbb azzal foglalkozni, ami most esedékes? Szűrővizsgálat munkáltatókon keresztüli erőltetése és az EESZT-ben tárolt adatok GDPR védelemének megszüntetése például. Ezek konkrét ügyek, ha ezek ellen kiáll valaki, azzal megteszi, amit meg lehet tenni azért, hogy megőrizhessük a szabadságjogainkat.
okt. 31. 16:18
 69/75 anonim ***** válasza:

#67 Kerestem, nem találom benne. De őszintén szólva, ha benne is van, hülyeség egyetlenegy (akár hibás) hivatkozásért félredobni egy dokufilmet. Hiszen pont az a lényege az egész filmnek, hogy saját szemmel láss, kutatásra bíztasson, nem az, hogy megkérdőjelezés, utánajárás nélkül kell elhinned bármit is.

#68 Ha jól sejtem, nekem címezted.

Ez egy elég bonyolult dolog. Ha jól akarod csinálni, vagy mindennel foglalkozol, vagy semmivel. Ha valóban tenni akarunk, vagy legalábbis próbálkozni, ahhoz nagyobb, globális esemény kell, persze ettől még kisebb dolgokban is ajánlott kivédeni magad, ameddig csak lehet.

(Én jelölöm ezentúl magam, mert úgy talán átláthatóbb a beszélgetés, könnyebb a megszólítás.)

-> R.

okt. 31. 17:48
 70/75 anonim ***** válasza:
Én még arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek mikor vezették be ezt az "új világrend" fogalmat.
nov. 3. 09:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!