Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Azoktól kérdezem, akik szerint...

Azoktól kérdezem, akik szerint a Covid egy kitalált, vagy nem komolyan vehető dolog: Ezekbe miért nem gondolnak bele?

Figyelt kérdés

Adott egy ismeretlen vírus, amit nem igazán tudunk, mit tesz hosszútávon a szervezettel, mert még annyira friss. A vírus enyhe tüneteket produkál az esetek jelentős részében, azonban semmilyen bizonyíték nincs az ellen (ellenben mellette igen), hogy hosszútávú következményei lehetnek minden egyes alkalommal: Légzés megnehezítése, általános fáradtság és gyengeség, a tüdő védelmének ideiglenes vagy végleges gyengítése, stb.

Tehát ha a vírusnak lehetnek következményei hosszútávon és emiatt az illető sokkal hajlamosabb lesz olyan betegségeket elkapni, vagy gyengébben védekezni ellene, amit a Covid fertőzés előtt a szervezet könnyebben legyűrt volna, miért olyan dologként tekint a vírusra, mintha "nem lenne jelentősége"?

okt. 18. 12:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
49-es: nem a 44-es vagyok, és nem is feltétlenül tagadom, hogy létezne vírus, de szerintem elsősorban a bakteriális fertőzésektől betegszenek meg az emberek. A COVID alatt nem tűnt fel, hogy az egész világon mindenhol az összes halott a lélegeztetőgépen halt meg, az utcán soha, senki, véletlenül sem esett össze? A kórházi bakteriális fertőzés ami a gyilkos, a vírus ehhez csak legyengít, előkészíti a terepet.
okt. 30. 12:36
 52/75 anonim ***** válasza:

Mesterséges világvége :D

Fekve röhögök rajta.

Mióta világ a világ, valaki kongatja a vészharangot, hogy most van közel a világ vége.

Bár a környezet szennyezés és a túlnépesedés most valószínűbbé teszi, de még mindig nincs itt.

okt. 30. 13:04
 53/75 anonim ***** válasza:

#52 A 2015-ös Új világrend nemzetközi konferencián is téma az erős népirtási szándék, hát akkor Gyakorin is hadd beszéljünk már róla. Túlnépesedés, meg környezetszennyezés, persze-persze... 🙂 Ha így könnyebb megértened... A WEF alapítójának és elnökének Schwab-nak van egy vezetőképző intézménye (YGL) és büszke rá, hogy a mai vezetők mind az ő tanfolyamáról kerültek ki. A tanfolyam diákjainak listája igen hosszú, de pl. Orbán, Putyin, Zuckerberg, Gates, Musk ottani diák.

Kis ismertető:

[link]

Namost, ha minden vezető ugyanazt a protokolt, felsőbb utasítást követi, (márpedig a tanfolyam lényege pontosan ez!) akkor nézz körül globálisan és nézd az adott YGL diákok dolgait. Még listát is tudok küldeni, benne minden fincsi részlettel. De most csak röviden. Orbánt remélem nem kell bemutatni, de figyelj néha jobban a szavaira mert rengeteg dolgot felhozott, ami ide kapcsolódó. Putyin háborúzik. Zuckerberg - a Facebook az egyik legnagyobb adatgyűjtő oldal, algoritmus figyeli minden tevékenységed. Gates - apja révén a Planned Parenthood születésszabályozási (eugenikai csoport) vezetője. Bill & Melinda Gates fundation, Event 201. Big Chemical, Big Pharma, Biotech, GAVI, GMO vetőmagok, szintetikus húsok, kb az egész gyógyszeripar, ő a WHO legnagyobb pénzbeli támogatója is. Musk - transzhumanizmus, Neuralink agy-gép interfész, PayPal, SpaceX, Starlink, Tesla stb. És akkor vegyük még ide Schwab főtanácsadóját, a híres történészt és "prófétát", Hararit, aki csont nélkül darálja, mi is lesz az emberiség sorsa és mennyire is vagyunk megheckelt állatok. Neki elég megnézni pár előadását (Monopoly, Új norma dokufilmekben van pár) és érteni fogod, hogy mennyire is vagyunk mi irányított életű hangyafarm a fejesek kezében. Nincs ránk szükségük, de ezt sem tagadják.

[link]

És akkor ezek tudatában szembe állíthatod a dolgokat. Túlnépesedés miatti pusztulás vs népirtási szándék élesben. Nép által megszavazott miniszterelnökök vs YGL tanfolyam és globális, minden ágazatra kiterjedő irányítás. Sorsszerű, természetes pandémiák vs sémában futó, mesterséges, előre felvezetett pandémiák (covid - Marc Van Ranst előadása 2019 H1N1 átverést hogy csinálta, Event 201 - koronavírus pandémiás szimuláció, majomhimlő pandémiás szimuláció, X-betegség, WHO GPT). Persze fuhh, nehéz elképzelni, hogy az emberiség egy eltaposható kis paca a történetben, meg a "farkast kiáltások" elviccelhetővé tették. És igen, még nincs itt a világvége, de fix határidő van. 2030-ig. Utána pedig fokozatosan megteremtik az "új ember" civilizációt a mesterséges intelligencia segítségével (lásd 2012, Global Future 2045).

Én itt most ki is szállok, amúgyis unom már a témát, sokéves ismerettel kb leszarom már. Ha esetleg a Global Future-t eredeti nyelven nem érted, vagy érdekelne valami bővebben, privátban elérhető vagyok.

okt. 30. 16:03
 54/75 anonim ***** válasza:

Nyilván egy nemzetközi konferencián, amiről kispiricsi falu végi kocsmában is beszélnek ezek szerint, nyilvánosságra hozzák, hogy oltásos népirtást terveznek......

És mondják ezt olyanok akik szerint már 1 milliárd fő halt meg az oltások miatt.... (Valójában 10 év alatt nem hal meg ennyi ember a Földön, BELEÉRTVE a természetes öregségi halált)

Olyan ez mint amikor egyik South Park részben azt mondja a TV, hogy a természeti katasztrófának csak Denverben már 60 milliárd halálos áldozata van.

okt. 30. 19:03
 55/75 anonim ***** válasza:

53:

Tegyük fel bejön.

És neked akkor mért lesz jó?

Gondolod, hogy a, globalisták nem tennének el téged láb alól oltás nélkül is?

okt. 30. 19:08
 56/75 anonim ***** válasza:

Ne kavarj be. Vagyunk itt vagy 4-en, ha jól számolom. 3 "konteós", ebből 1 a fanatikus, 1 milliárd oltás miatti halálról beszélős. 1, aki oltásellenesnek is vallja magát, nem hisz a rendszernek, csak a tényeknek. Vagyok én, aki csitítja a fanatikust, belinkeli a Worldometert, hogy a random számok dobálgatása marhaság, ha állít valamit, támassza alá. Források megnézésére bíztatja az oltásellenest és neked mutatja, hogy bezony, az orrod előtt van minden, ami a jövőt, vagy akár a jelent illeti. Plusz vagy te ugye.

Az oltás miatti mindmeghalunk a fanatikustól jött, nem tőlem. Szó sincs oltásról a konferencián, ellenben népirtásról igen. Elemezd nyugodtan, ugyanúgy mást is, ami elhangzik (háborúk szükségessége, világkormány létrehozása). A 20 perces részletet kidobja a Google, ha rákeresel, de privátban át is tudom dobni, ha szükséges.

#55-re

A rendszer ellenségeként első leszek a sorban a sírba. Nem kell ehhez oltás. Elfogadtam, tojok rá.

Van még kérdés? Mert tényleg b@szottul unom..

okt. 30. 19:51
 57/75 anonim ***** válasza:

Van.

Még van.

Mi a f****** kellene kitalálni még kamu járványt hogyha ez az egy azért volt hogy beoltsanak amitől majd megdöglünk????????

Már megint mégsem működik baszki????

A hülye érvelésetek nem logikus.

Ha a covid vakcinákban belehalnánk akkor mi a faxért jósoltok következő kamu járványokat?

MINEK? HÁT NEM BELE KELLETT VOLNA HALNI AZ OLTÁSOKBA?

Mi a faxnak???

okt. 30. 20:13
 58/75 anonim ***** válasza:

#57 Írom mégegyszer, oké? Ne keverj! Én nem a fanatikus vagyok. Őt kérdezd az oltás=halál dologgal kapcsolatban.

Hozzám van még kérdésed?

okt. 30. 20:25
 59/75 anonim ***** válasza:

Utolsó: Egyszeruen fogadd el, ne idegeskedj mar ennyit, atbasztak, megfogsz halni. Kesz. Ennyi.

Hanyszor irom le ezt a kongnitiv disszonancia esetét, de hát sajnos vagy nem sajnos ez van. Nyilvan ideges vagy. De feleslegesen. Neked/nektek mar oly mindegy. Nem provokálásbol irom, nem is szukseges az.

Eleve fel se fogtátok most sem... Mit akartok még az életben?!

okt. 30. 20:28
 60/75 anonim ***** válasza:

mondom, jonni fognak a tobbi kamujarvanyok, a TVbe is bemondtak!!! Menjetek oltakozni helyettem akkor, ha szerintetek nektek van,igazatok...

Erre mar nem megy a valaszolas.

Es nem vagyok fanatikus, attol mert leirom a tenyeket, hogy kb 1 milliard aldozata van mar reg a holtasoknak. A covidnak onmagaban.

Bizonyitani se kell. Menjetek megnezni mennyi a hirtelen halalozas naponta, facebook csoportokban.

De ugy se attovot ugy is kamu mind, ugye?! Rossz elmebetegek.

Ennyire nagy a nepirtas. Ennyire nehez felfognotok.

okt. 30. 20:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!