Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Azoktól kérdezem, akik szerint...

Azoktól kérdezem, akik szerint a Covid egy kitalált, vagy nem komolyan vehető dolog: Ezekbe miért nem gondolnak bele?

Figyelt kérdés

Adott egy ismeretlen vírus, amit nem igazán tudunk, mit tesz hosszútávon a szervezettel, mert még annyira friss. A vírus enyhe tüneteket produkál az esetek jelentős részében, azonban semmilyen bizonyíték nincs az ellen (ellenben mellette igen), hogy hosszútávú következményei lehetnek minden egyes alkalommal: Légzés megnehezítése, általános fáradtság és gyengeség, a tüdő védelmének ideiglenes vagy végleges gyengítése, stb.

Tehát ha a vírusnak lehetnek következményei hosszútávon és emiatt az illető sokkal hajlamosabb lesz olyan betegségeket elkapni, vagy gyengébben védekezni ellene, amit a Covid fertőzés előtt a szervezet könnyebben legyűrt volna, miért olyan dologként tekint a vírusra, mintha "nem lenne jelentősége"?

okt. 18. 12:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:

Ki az a vak aki ezt a brutal többlethalálozást nem látja??? Naponta halnak sokkal tobben hirtelen meg...

En keves vagyok ezekhez a vak birkakhoz, valaki alljon mar mellem aki nem az

okt. 27. 19:17
 12/75 anonim ***** válasza:
raadasul fiatalok
okt. 27. 19:17
 13/75 anonim ***** válasza:

Folyamatosan emelkedik a népesség növekedésével nyilván többen is halnak, 2020tól volt, tehát VOLT egy spike, aztán meg visszaállt ugyanolyanra mint előtte volt.

Hol a többlet?

[link]

okt. 27. 19:49
 14/75 anonim ***** válasza:

Miert hiszel ezeknek😓😓😓 Szerinted az igazat adják be?

Elég csak meghallgatnod milyen gyakran mennek a mentők pl, mennyi poszt érkezik halálokról vagy szimplán ha mész valahova mennyi mindenki beszél olyan hozzátartozó jelenlétéről, ami már nem jelenlét hirtelen.

okt. 27. 22:57
 15/75 anonim ***** válasza:
Tehát továbbra SEM írtad meg, hogy honnan vetted a 15x többen halnak meg dolgot.
okt. 28. 08:35
 16/75 anonim ***** válasza:

A mentőket láttam, hallottam menni 2020 előtt is.

Nem látom, nem hallom, hogy tizenötször-annyit mennének mint régebben.

okt. 28. 08:36
 17/75 anonim ***** válasza:

A többlet halálozást az nem látja, aki nem a konteósoktól informlódik.

2020 január óta Magyarországon lényegesen nem változott a halálozási statisztikai.

Legmagasabb 2021 áprilisban volt, kb 20,9 per 1000 fő.

2020 januárban, amikor Magyarországon még nem regisztráltáltak COVID beteget így COVID-os halált sem.

Majd a havi statisztika visszatért a korábbi értékre, 12 és 15 fő per ezer ember.

Szóval melyik matekmodell szerint több az 12-15 per ezer mint a 12-15 per ezer?

[link]

2020 januárban 14.2/1000 fő volt a statisztika Magyarországon, és mindig is a 11 és a 15 per ezer fő körül járt ÉS JÁR MOST IS.

Igen COVID idején ez felment. Pedig nem volt oltás, hogy abba haltak volna bele.....

Más országok statisztikái teljesen hasonló képet mutatnak még mielőtt valaki elkezdi a fideszezést meg a zorbánozást

okt. 28. 09:03
 18/75 anonim ***** válasza:

Ezeket a cikket meg nyilván nem fogjátok elolvasni mert nem támasztják alá a téveszméteket, de ha valakit érdekel:

[link]

[link]

okt. 28. 09:20
 19/75 anonim ***** válasza:

5-ös hozzászóló vagyok.

18-as: elolvastam (pontosabban: újraolvastam!) a 2.-at, az első előfizetéshez kötött.

Az 5-ös hozzászólásommal megválaszoltam a kérdező által feltett kérdést.

A többlet halálozásokban könnyen lehet, hogy tévednek az utánam szólók. Viszont ez a kérdést, és a rá adott válaszomat nem érinti, különösen annak fényében, hogy az sem látszik, hogy MAGA A COVID jelentős, a népességben kimutatható többlethalálozást okozott volna. Ha valaki erre azt mondja, hogy ez az oltásoknak, óvintézkedéseknek köszönhető, kérem, hogy mondja meg, miért van az, hogy azon fejletlen (vagy fejlett: Svédország) országokban, ahol egyáltalán nem volt védekezés, miért nem következett be sehol a világon statisztikailag hosszú távon (mondjuk 2020-2024 vége, ez a leghosszabb táv amit most vizsgálhatunk) kimutatható halálozás?

okt. 29. 11:59
 20/75 anonim ***** válasza:

De többlet halálozás Punto hogy volna 2020-22 körül.

Kiugrott a görbe. Majd visszatért a megszokottra.

Tehát a konteósok szerint akkor van többlet halálozás, amikor a görbe semmi eltérést nem mutat a szokásos trendektől, de amikor kiugrott, akkor nem nem is volt többlet halálozás....

Hát de akkor volt és most nincs.

Bocs, de pont ezt mutatják a görbék.

okt. 29. 12:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!