Hogyan való szaunázni, "wellnessezni", ha a következőek adottak?
Van
3 finn szauna (igaz abból úgy hírlik csak egyet működtetnek),
1 aroma szauna,
1 gőzszauna,
1 sóterápiás helyiség,
Ugyan hideg vizes medence nincs, de van helyette
Jégkása,
És vàltozó hőmérsékletű, de többségében hideg élményzuhanyzó.
Rendes hideg-melegvizes, de nyitott zuhanyzó.
Adnak 1 nagy törölközőt és
1 kisebb vékony textilt.
Tudom béna a kérdésem, de nem voltam még egy nyomorult szaunában sem korábban, nemhogy wellnesszezni..
Eleve mire való a kisebb vékony textil és mire a törölköző?
Ha egy egészséges felnőttről van szó, mennyi időt javasolt/szabad/való bent lenni a felsorolt helyiségekben?
Lényeges-e a sorrend?
A jéggel mit kell csinálni igazából?
Mikor való a hideg vizes élményzuhany?
Még egy fontos! Papuccsal be lehet menni, vagy azt minden esetben le kell tenni?
Meg úgy mégis mi az etikett akár a szolgáltató felé, akár a többi vendég felé?
Bármi eszetekbe jut, jöhet, mert nagyon elárvult vagyok a témában...!
Köszi!!!
Aláírom, hogy a fürdőruha csökkenti a hatékonyságot.
De inkább nyelem le ezt, mint hogy olyanokkal legyek egy helyen pucéran, akiket ismerek de egymás előtt nem pucérkodunk, másrészt akiket nem ismerek, nem akarom, hogy bámuljanak, de főleg azt nem, hogy egy óra múlva a neten osztogassák a rólam titokban készített fotókat...
Általában jelezni szokták előre!
Az ilyen helyeken amúgy sem nézik jó szemmel, ha valaki telefonnal babrál, szóval ettől ne félj.
Bámulni sem fognak az idegenek, nem azért vannak ott. Ráadásul a 90 fokban örül az ember ha túlél.
Ha nem szeretnél a családoddal meztelenkedni, akkor a szaunázáat hagyd ki. Vagy intézd úgy a szaunázást, hogy egyedül legyél.
Egyébként hova terveztek menni fürdőzni?
Kedves kérdező!
Ha így gondolkodsz a szaunáról meg a meztelenségről, te inkább ne menj be oda. Hidd el, mindenkinek jobb lesz így!
Amikor gyerekbarátnak van hirdetve egy szálloda és a hozzá tartozó wellness részleg, akkor nehogymár csupasz pöc.ű hapsikkal vagy a ráncos pucér anyósommal találja szembe magát bàrmely gyerek, még ha a forró szaunát nem is használja, de a folyosón se! És én se!
Ti is betegek vagytok egyébként. Nem csoda, hogy egyre elmebetegebb a társadalom.
Egy olyan kisebb helyen, ahol be lehet fizetni X percre vagy órára, és nem jöhet be idegen, csak én és akivel közösen döntöttünk a szaunázás mellett, ott okés a meztelenség. De egy nagyobb nyilvános helyen, ahol bàrki bármely korosztályból flangál ki, be, és ahol elsődleges a szórakozás és a tàrsasággal való időtöltés, ott ne mondjátok már, hogy kötelező a meztelenkedés...!
#20!
Nem biztos hogy járható ez az út.
Mi van, ha a picccológus bácsiról/néniről is kiderül hogy megrögzött szauna járó?
Na akkor nagy kakiban lesz a kérdező! 😁
„hazánkban szeméremsértés a pucérkodás“ – ez nem igaz. Van sok gátlásos ember, aki nem tudja elviselni a saját fajtársainak látványát, ez igaz. De konkrétan pusztán a meztelenség nem szeméremsértés, egy szaunában meg különösen nem az.
Számodra, kérdező, az a megoldás, hogy nem mégy közösségi szaunába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!