Fogunk menni barátommal wellnessezni de nem érzem jól magam a bőrömben. Nagyon önbizalomhiányom lesz ha látok magamnál sokkal jobb alkatú lányt. Leküzdhető ez valahogy?
Önbizalomhiányom van alapból, mert eddig még sosem voltam teljesen megelégedve az alakommal. Alapból vékony vagyok, de a hasam nem lapos, viszon a fenekem annál inkább, mert nemrég fogytam egy kicsit és ott látszik meg rajtam a legjobban.
Legszívesebben nem is mennék így bikiniben sehova, viszont szeretném leküzdeni ezt az érzést addig is ameddig nem lesz olyan alakom amilyet szeretnék (màr dolgozok rajta)
Nyilván nem ez a legfontosabb dolog a világon, de szeretném végre a külsőm miatt is jól érezni magam. Az életem többi része teljesen rendben van.
Csak tudom magamról, hogy amióta a fenekem laposabb lett pláne hátrányban érzem magam ha barátommal vagyok és össze futunk egy sokkal szebb, csinosabb, jobb alakú csajjal 😕 mindig elkap egy rossz érzés és úgy érzem inkább ő illene a barátomhoz nem én. Pedig tudom, hogy neki én tetszem 😔
Tudnátok tanácsolni valamit hogy jól tudjam legalább wellnessezés közben érezni magam akkor is ha látok egy szebb csajt?
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!