Pont megjött a menstruációm, viszont wellnesselni mennék. Most mi lesz?
Figyelt kérdés
Pont most a legerősebb a vérzés. Tamponnal és óránkénti cserével azért betudok menni fürdeni vajon? Járt már valaki így?2021. dec. 20. 08:49
2/15 anonim válasza:
Ha nem szeretnél vérfürdőt, a helyedben elhalasztanám a wellnesst.
3/15 anonim válasza:
Szerintem meleg vízbe semmiképp. És ne ülj le sehova más után ,csak a saját törölköződre. Ha nem 1napra mész inkább a mai fürdőt hagyd ki.
4/15 anonim válasza:
Jártam így, legnagyobb tamponnal simán bementem, semmi nem volt. A meleg vízben azért max egy "fürdésnyi" időt maradtam (20-25 perc), de a görcsöknek jót tett.
Nem kell ettől parázni.
5/15 anonim válasza:
Úgy látom, itt csak az a hasznos válasz, hogy igen, menjél. Felesleges bármi mást írni, hisz csak megerősítést vársz.
6/15 mantis religiosa válasza:
Vannak úszáshoz való tamponok, bármelyik DM-ben/Rossmann-ban kaphatóak.
7/15 anonim válasza:
Én kihagynám, már csak a fertőzésveszély és higiéniai kérdések miatt is.
8/15 anonim válasza:
Intim kehely és adj az élvezeteknek!
9/15 anonim válasza:
Kivéve, ha nem gyakorlott az intim kehely felhelyezésében, mert akkor könnyen vérfürdő lehet.
10/15 anonim válasza:
Vérfürdő nem tud lenni kezdőként sem. Ha rosszul is teszed fel, akkor is csak minimálisam szivárog ki a vér.
Én is az intimkelyhet ajánlom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!