Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Anorexia után lehet sportolni?

Anorexia után lehet sportolni?

Figyelt kérdés

Anorexiából gyógyulók és jelenleg 154cm vagyok és 42kg.

Szerintetek heti hány alkalom sport lenne egészséges?

Mostanában elég sokat kezdtem sportolni lovagolok, teniszezek, balettezek ,jógázok és néha biciklizni és sétálni is szoktam.

Hány pihenőnapot kellene tartanom szerintetek?

Ti anorexia után mennyit sportoltatok és mennyit ettetek?☺

Jelenleg eléggé beindult a hízásom egy hónapja még csak 38kg voltam, mért folyamatosan éhes vagyok ez hogyha elértem az egészséges súlyomat akkor biztosan el fog múlni?

Előre is köszönöm a válaszokat

szept. 28. 19:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az 50 kilót jó lenne elérni. A teniszt nem erőltetném még, a többivel nincs gond. Csak mondjuk az ne legyen, hogy a balett miatt nem akarsz enni.
szept. 28. 23:41
 12/13 anonim ***** válasza:
47%

10-es, egy mentálisan ÉS fizikálisan legyengült embernek semmi szüksége ennyi sportra. Jóga, max séta, oké, lovaglás, tánc meg anyám kínja nem kell. Tenisz, meg minden szar. Hogyne.

Kérdező, a másik kérdésednél is megmondtuk, nem kell és nem is szabadna sportolnod.

És ha neked a 42 kiló - súlyos alultápláltság - már "anorexia után" - nos, ebből látszik hogy valójában milyen mélyen beteg vagy.

szept. 29. 10:56
 13/13 anonim ***** válasza:

A menzeszem megjöveteléig nem mozogtam semmit, és azóta is eljárok futni heti 2x, meg bicajozok, mert jól esik, de semmi számottevő, csak a mozgás kedvéért, nem kalóriaégetésért, mint te teszed 99%.

Viszont: én már jóideje egészséges vagyok, normális súlyban, rendesen eszek, nem számolok kalóriát és magasról szrok a diétába.

Te ezzel szemben kórosan sovány és anorexiás vagy.

szept. 29. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!