Ha valaki anorexiás, nem szabad sportolnia?
Figyelt kérdés
Úgy értem, aki már nagyon beteg, annak megtiltják hogy sportoljon?2022. júl. 5. 13:20
2/5 Metionin válasza:
Akit kezelnek, pl. Tündérhegyen bent van, annak igen. Egyébként sok anorexiás edz amíg fizikailag képes rá, nyilván aki már fekvőbeteg, annak nincs ehhez ereje.
3/5 anonim válasza:
Az anorexiás simán guggol 300 kilóval és fekvenyom 180 kilóval
4/5 anonim válasza:
Ereje van hozzá, mármint kitartása (makacsság), de igen, x súly alatt tilos - olyan szinten, hogy orvosi utasításra fel sem kelhet az ágyból pl.
5/5 CsakAKommenteketJöttemOlvasni válasza:
Mivel a teste már tönkre van menve, nem érdemes plusz stresszt rátenni a szervezetre. Ez tudom, hogy baromi nehéz, mert én is épp felépült felépülőben vagyok.
Kórházba nem mentem, de elkezdtem egy feltáplálókúrát. A fenekemre képtelen vagyok leülni. Dolgozom és néha tornázom
Csak extrém mennyiségű kajával, folyadékkal, vitaminnal tudom szinten tartani magam. Így nem gáz. Híztam is 1,5 év alatt 10kg-t, erősödtem is.
Viszont így utólag belegondolva jobban jártam volna, ha az elején teljesen leállok a testet igénybevevő mozgással.
Végtére is egy kiéheztetett, gyenge immunrendszerrel rendelkező beteget alapjáraton nem kéne leterhelni, mert rottyon marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!