A fideszesek szerint a stadionok azért épültek, mert a sportolás egészséges az embernek, de akkor miért küldtek el engem meg a barátaimat, amikor sportolni akartunk egy ilyen stadionban, hogy itt nem szabad?
Lehetséges okok:
- nem Szjjártó csapatában játszotok
- nem is a felcsúti csodacsapatban
- nem a Deutsch Tomi-féle beléptető rendszert használtátok
- és futballkártyátok se volt
Ha elmész az alsóvalagpusztai tornateremhez, és vered a kaput, hogy te ott akarsz edzeni, azt se fogják neked kinyitni.
Ez nem így működik.
"nem a Deutsch Tomi-féle beléptető rendszert használtátok "
most beléptető vagy betéptető rendszer? :o)
én a debreceni stadionról tudok nyilatkozni. átível rajta egy salakos futópálya, azt bárki használhatja(a stadionon kívül van).
de értelemszerűen magát a stadiont nem arra építették,hogy minden paraszt oda menjen be rohangálni. (bocsi)
Komolyan nem hiszem el, hogy ennyire buta (finom tudtam maradni) emberek léteznek, nagyon remélem, hogy trollok vagy fizetett bérkommentelők írták az első 4-5 hozzászólást.
Mégis hogy képzelitek, hogy van létjogosultsága a közpénzből épülő stadionoknak amikor a kutya nem kíváncsi az NBI-es meccsekre?
Milliárdokat szórunk el a felcsúti törpe kedvenc hobbijára, amikor az egészségügy és az oktatás lassan a balkáni félnomád országok szintjét sem ütik meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!