Gerincrögzítő csak orvosi receptre kapható?
Eléggé rossz a tartásom, és elég sokszor fáj a hátam. Azt olvastam a neten, hogy erre van jó rögzítő. Rendltem is a neten, de hát kínai meg gagyi, és néhány helyen kidörzsöli az oldalamat. Láttam hasonlókat másokon. Ilyet hogy lehet szerezni ami jobban méret? Vagy ezeket már csak az orvos írhatja fel?
Valami ilyesmit szeretnék:
Van erre valahogy lehetőség, vagy mindenképpen kell orvos akinél "kisírom", hogy írjon fel egy ilyet?
Maga a konstrikció nem az. A gerincet így rögzíteni azt eredményezi, hogy tönkremegy, ha nem mozog, akkor a csigolyák meg az izmok károsodnak.
tartásjavításra megfelelö gyógytorna vagy sport hatásos, az ilyen kuruzslások nem
Pl. gipszben pár hét alatt szemmel láthatóan eltűnnek az izmok. Én azt javaslom, hogy minél kevesebb ideig vedd fel a rögzítőt és inkább hagyományos fájdalomcsillapítót használj. Nekem ez a videó is sokat segített, de az egyénre szabott gyógytorna még hatásosabb lehet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!