Orvosok, orvostanhallgatók! Megbántátok, hogy ez a szakmát választottátok? Ha igen, miért?
Az orvosi egyetem 6 év+ szakosodás, rengeteg lemondással.
Végzett orvosok, hallgatók megbántátok a választásotokat? Ha igen, miért?
(Elsőéves orvostanhallgatók véleménye kevésbé releváns most, inkább a vége felé járókhoz szólnék)
Nem hiszem, hogy naponta kikerül ez a kérdés, mert kb 5-6 ilyen kérdést találtam olyan időszakokból, amikor az orvosi bérek alacsonyabbak voltak.
Ha nem tudsz érdemben hozzászólni a poszthoz máskor lapozz tovább. Köszönöm
Fiatalabb orvos vagyok. A bevételem kb. nettó másfél millió körül van, 34 éves vagyok, most vettem egy kisebb családi házat a Balatontól 10 km-re egy elég jó környéken...
És igen. Megbántam. Annyi lemondással jár, hogy nem éri meg. A fiatalságom ráment erre a sz.rra. Anyagi megbecsülés ugyan van, de társadalmi gyakorlatilag semmi nincs. A saját betegeim egy része ugyan megbecsül (nem anyagi hanem igazi erkölcsi megbecsülésre gondolok), de a politika gyakorlatilag ellenségként kezel minket pedig többségünk a belünket kidolgozza. Bármi hibát vétünk a média felfújja, minden betegellátást úgy kell végezni, hogy mi lesz ha beperelnek...
Magánéletem gyakorlatilag nincs, magányos vagyok... Gyakorlatilag a legnagyobb örömöm az életben ha lenyírhatom a füvet a kertemben, vagy valamit barkácsolhatok otthon.
Ha újrakezdhetném, akkor elmennék asztalosnak vagy burkolónak... Így is erősen gondolkodom a dolgon, hogy elkezdjek valami szakképzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!