Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 50 kg-mal veszélyes a mozgás?

50 kg-mal veszélyes a mozgás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeptemberben kezdem a rendészeti sulit, és bár eddig semmi baj nem volt az egészségemmel és az állóképességemmel sem, viszont félek, hogy ezúttal a nagy megterhelés gondot fog okozni.Első hónapban reggeltől estig mozgásban leszünk.Alaki gyakorlatok, 3 tesi egy nap, 15 km-es menetelés bakancsban stb...Mindössze 50 kg vagyok 19 évesen és ez nagyon aggaszt.Félek, hogy ilyen alacsony testsúllyal és testzsírszázalékkal nem fogom bírni a feladatokat és a folyamatos mozgást.Arról nem is beszélve, hogy a meleg és a sok mozgás miatt biztosan fogyni fogok ott is.Szerintetek ez gondot fog okozni?
aug. 31. 23:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha eszel mellé rendesen nem lesz gond
aug. 31. 23:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Olyan étrendre kéne átállnod ami kalória dús és akkor lehet hogy valamennyit fogysz majd, de ha elkezdtek erősítő gyakorlatokat végezni és nyomod befelé a kalóriákat meg a fehérjét meg azért javaslom hogy a vitamin bevitelt is nyomd meg akkkor egy idő után ehhez hozzá szoksz és nem lesz gondod. 50 kg-al jó mozogni mert nem cipelsz magadon túl sok felesleget és az izomzatodnak, ízületeidnek, csontjaidnak ez nem szabad hogy gondot okozzon.

Ezt a rendszeres intenzív mozgást meg kell szoknia a szervezetednek. Mondjuk nem értem hogy a nyár alatt miért nem kezdtél el edzeni, vagy akkor amikor már tudtad hogy minek fogsz tovább tanulni. Ha eddig egyáltalán nem mozogtál semmit, akkor elfogsz vérezni már az első héten és úgy kifogsz készülni hogy a hétvégéden feküdni fogsz egész nap.

szept. 1. 00:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy milyen magas vagy. Egy 19 éves, 150 centi magas lány esetén az 50 kg testsúly nem vészes.
szept. 1. 07:58
 4/6 A kérdező kommentje:
170 cm vagyok és fiú
szept. 1. 08:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Eszel többet. Nem lesz semmi bajod
szept. 1. 08:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Eddig is ettem napi 5x, de semmi.
szept. 1. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!