A koronavírus cirkusz idején, te mikor jöttél rá arra, hogy igazából sokkal nagyobb az egésznek a hangja mint a lángja?
#30 Veled ellentétben nem vagyok pánikolós, nem pánikrohamom volt, hanem a felgyűlt váladéktól nem kaptam levegőt. Most inkább nem részletezném, hogy miket és milyen mennyiségben köhögtem fel abban az időben és az azt követő légzésfunkciós/vérgáz vizsgálataim eredményével sem untatnálak titeket.
Ha azzal akarjátok nyugtatni magatokat, hogy a Covid semmi nem volt, akkor tegyétek, de ne állítsatok be mindenkit hülyének, pánikbetegnek vagy buta, hipochonder birkának, akinek komoly tünetei voltak!
Emlékszem volt egy külföldi videó ahol a nővér sírva kipakol hogy milyen embertelenek a kollégái, pénzért bárkit eltesznek láb alól, az egyik emelet csak erről szólt, akit oda vittek az jó pénzért lett halott. Mindegy mi volt a baja, ráírták hogy Kovid. A lélegeztetőgépet be lehetett úgy állítani hogy agyi ödémát okozzon vagy elégjen a tüdeje, vagy éppen gyógyszerekkel dolgoztak. Volt egy nő, éppen telefonon beszélt a bent fekvő ismerősével aki azt mondta hogy most le kell tennie mert valami "gyógyszert" adnak neki, később visszahívta, azt mondta a nővér hogy halott. (Hogy mi??!)
Itthon is volt egy ilyen eset, az Orvosok a tisztánlátásért csoport jelenítette meg, ott úgy tudom a nővér nem is bírta idegekkel, öngyilkos lett.
"Jól van es meg hany szezon volt, amikor súlyos influenza tüneteid voltak, volt olyan év, hogy súlyos tüdőgyulladás, szárazköhöges volt, szinte minden 2 ik évben"
Soha nem volt tüdőgyulladásom és az influenzát simán kihordom lábon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!