Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A koronavírus cirkusz idején,...

A koronavírus cirkusz idején, te mikor jöttél rá arra, hogy igazából sokkal nagyobb az egésznek a hangja mint a lángja?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom hogy nincs vírus! Mert azt hülye mondja, viszont nem veszélyesebb egy influenzánnál, és ezt már nagyon sokan tudják, azok is akik beoltatták magukat! Te mikor jöttél rá arra hogy igazából egy újabb influenzához hasonló vírusra ráhúztak egy csomó mást annak érdekében hogy egyesek szarrá gazdagodjanak? És hogy valójában nincs olyan valós veszély amivel riogattak?
aug. 19. 20:13
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
3%
Első körben a hipochonderek haltak meg, isten nyugtassa őket! Szegenyek! Isten büntesse a gyilkosokat!
aug. 20. 11:43
 32/38 anonim ***** válasza:
46%

#30 Veled ellentétben nem vagyok pánikolós, nem pánikrohamom volt, hanem a felgyűlt váladéktól nem kaptam levegőt. Most inkább nem részletezném, hogy miket és milyen mennyiségben köhögtem fel abban az időben és az azt követő légzésfunkciós/vérgáz vizsgálataim eredményével sem untatnálak titeket.

Ha azzal akarjátok nyugtatni magatokat, hogy a Covid semmi nem volt, akkor tegyétek, de ne állítsatok be mindenkit hülyének, pánikbetegnek vagy buta, hipochonder birkának, akinek komoly tünetei voltak!

aug. 20. 11:56
 33/38 anonim ***** válasza:
36%
Jól van es meg hany szezon volt, amikor súlyos influenza tüneteid voltak, volt olyan év, hogy súlyos tüdőgyulladás, szárazköhöges volt, szinte minden 2 ik évben! De te tedd ra a címkét,, hogy covid ! Tőlem! Nekem mindegy. Amíg nincs dolgom a hulyekkel es nem akarjak megszabni , hogy mit csinaljak! Annyi oltast vegyenek ameddig a fülükön jön ki!
aug. 20. 12:27
 34/38 anonim ***** válasza:
68%
Barátom szülei pár hét különbséggel kerültek a kórházba különböző problémával (nem Kovid!!!), élve már nem jöttek ki! Erre varrjatok gombot!
aug. 20. 15:17
 35/38 anonim ***** válasza:
51%
2020
aug. 20. 15:17
 36/38 anonim ***** válasza:
50%

Emlékszem volt egy külföldi videó ahol a nővér sírva kipakol hogy milyen embertelenek a kollégái, pénzért bárkit eltesznek láb alól, az egyik emelet csak erről szólt, akit oda vittek az jó pénzért lett halott. Mindegy mi volt a baja, ráírták hogy Kovid. A lélegeztetőgépet be lehetett úgy állítani hogy agyi ödémát okozzon vagy elégjen a tüdeje, vagy éppen gyógyszerekkel dolgoztak. Volt egy nő, éppen telefonon beszélt a bent fekvő ismerősével aki azt mondta hogy most le kell tennie mert valami "gyógyszert" adnak neki, később visszahívta, azt mondta a nővér hogy halott. (Hogy mi??!)

Itthon is volt egy ilyen eset, az Orvosok a tisztánlátásért csoport jelenítette meg, ott úgy tudom a nővér nem is bírta idegekkel, öngyilkos lett.

aug. 20. 15:30
 37/38 anonim ***** válasza:
46%

"Jól van es meg hany szezon volt, amikor súlyos influenza tüneteid voltak, volt olyan év, hogy súlyos tüdőgyulladás, szárazköhöges volt, szinte minden 2 ik évben"

Soha nem volt tüdőgyulladásom és az influenzát simán kihordom lábon.

aug. 20. 15:50
 38/38 anonim ***** válasza:
0%
A nulladik napon, amikor először szóba hozták a híroldalak. Azóta is nagyon, nagyon, nagyon allergiás vagyok a témára.
aug. 21. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!