A koronavírus cirkusz idején, te mikor jöttél rá arra, hogy igazából sokkal nagyobb az egésznek a hangja mint a lángja?
A normális elhalálozásokat, ami országszerte történik, naponta es hetente, nyugdíjasok stb a covid számlájára írták.
Az egyik ismerősöm ajanlatot kapott az orvostól, hogy kap 500 eurót, ha az infarktusban elhunyt nagyapját covid halottnak tarthatják nyilván
2020, 2021-es időszakban semmi nem történt, aztán 2022 nyarán olyasvalami vert le 2 hétre hogy olyat azóta se éreztem. Aktívan futottam szóval jó kondiban voltam. Estére már menni se tudtam, mindenem fájt, folyt, nehézlégzés, agyi köd, félelmetes volt! Több hét kellett amíg visszaszoktam a mozgáshoz, logikus gondolkodáshoz mert semmi nem jutott az eszembe.
Valamit nagyon ránk küldtek!
25 a covid, vagy a kezelés vitte el?
Nekünk az akkor 65 éves szomszéd, világ életében beteges, aszmás volt, nagyon gázul nézett ki, kihívtuk neki a mentöket, a végén azt mondta, öt nem viszik sehová. Ö még él.
Egy másik ismerösünk, nagy oltásellenzö volt, 67 éves sportos, egészségesen élt mindig, bevitette magát, ö már 2 éve nem él.
A szomszédomat már itthon, a háziorvosnak újra kellett élesztenie, aztán a kórházban néhány órán belül meghalt. A rokonaim mindketten kórházban haltak meg.
Nem hiszek abban, hogy a kezelés miatt haltak meg. Persze sokkal egyszerűbb ráfogni, hogy rosszul kezelték a gépet, rossz ellátást kapott, az oltás, a kórház volt az oka stb..., mint elismerni, hogy az első hullám messze nem egy kis influenza volt. Influenzától még sohasem fuldokoltam és nem esett le a szaturációm 83-ra.
Így van, az első hírek hallatán mindenki vért köhögve kezdte hívni a mentőt!
Jómagam is pánikra hajlamos lévén, kezdtem egy éjjel fuldokolni! Éreztem hogy a torkom beszűkült, azaz a légcsövem!
Masnap ejjel megint! Szerencsere annyi pszichológiát tudtam, hogy rajöttem, hogy ha minden ejjel jön a fuldoklas akkor ez pszichikai!
Szerencsere nem hívtam akkor mentőt!
Azok estek áldozatul akik hiszteriasak voltak, kiszedték h covidosak, gépre kötötték őket ( némelyiket erőszakkal, lekötözték, mobilt elvették, romaniaban peldaul) es oxigentúladagolásban meghaltak. Agyi ödema es fulladas vegzett velük, vagy midazolam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!