Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A koronavírus cirkusz idején,...

A koronavírus cirkusz idején, te mikor jöttél rá arra, hogy igazából sokkal nagyobb az egésznek a hangja mint a lángja?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom hogy nincs vírus! Mert azt hülye mondja, viszont nem veszélyesebb egy influenzánnál, és ezt már nagyon sokan tudják, azok is akik beoltatták magukat! Te mikor jöttél rá arra hogy igazából egy újabb influenzához hasonló vírusra ráhúztak egy csomó mást annak érdekében hogy egyesek szarrá gazdagodjanak? És hogy valójában nincs olyan valós veszély amivel riogattak?
aug. 19. 20:13
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
42%

A normális elhalálozásokat, ami országszerte történik, naponta es hetente, nyugdíjasok stb a covid számlájára írták.

Az egyik ismerősöm ajanlatot kapott az orvostól, hogy kap 500 eurót, ha az infarktusban elhunyt nagyapját covid halottnak tarthatják nyilván

aug. 19. 22:56
 22/38 anonim ***** válasza:
65%
Sz@rtam az egészre, egyik legjobb időszakom volt. Nem dolgoztam, 11-ig nem lehetett kimenni vásárolni, így nem kellett korán kelni, egész nap filmeket néztem. Meg röhögtem, amikor az ablakból láttam, hogy az autóban egyedül ülők maszkban vezetnek.
aug. 19. 23:01
 23/38 anonim ***** válasza:
29%

2020, 2021-es időszakban semmi nem történt, aztán 2022 nyarán olyasvalami vert le 2 hétre hogy olyat azóta se éreztem. Aktívan futottam szóval jó kondiban voltam. Estére már menni se tudtam, mindenem fájt, folyt, nehézlégzés, agyi köd, félelmetes volt! Több hét kellett amíg visszaszoktam a mozgáshoz, logikus gondolkodáshoz mert semmi nem jutott az eszembe.

Valamit nagyon ránk küldtek!

aug. 20. 01:44
 24/38 anonim ***** válasza:
0%
Egy erősebb influenza volt, velem is 3 évente előfordul
aug. 20. 08:24
 25/38 anonim ***** válasza:
46%
Szerencsések vagytok. Nekem két idősebb (60 éves) hozzátartozómat és a 40 éves szomszédomat vitte el a Covid. Nálam szerencsére "csak" kb 1 évig tartó post-covid maradt hátra, de egy kollégámnak maradandó tüdőkárosodása lett.
aug. 20. 09:45
 26/38 anonim ***** válasza:
62%
22 de vedd figyelembe, hogy nem mindenki lusta és antiszociális.
aug. 20. 09:45
 27/38 anonim ***** válasza:

25 a covid, vagy a kezelés vitte el?

Nekünk az akkor 65 éves szomszéd, világ életében beteges, aszmás volt, nagyon gázul nézett ki, kihívtuk neki a mentöket, a végén azt mondta, öt nem viszik sehová. Ö még él.

Egy másik ismerösünk, nagy oltásellenzö volt, 67 éves sportos, egészségesen élt mindig, bevitette magát, ö már 2 éve nem él.

aug. 20. 09:51
 28/38 anonim ***** válasza:
58%

A szomszédomat már itthon, a háziorvosnak újra kellett élesztenie, aztán a kórházban néhány órán belül meghalt. A rokonaim mindketten kórházban haltak meg.

Nem hiszek abban, hogy a kezelés miatt haltak meg. Persze sokkal egyszerűbb ráfogni, hogy rosszul kezelték a gépet, rossz ellátást kapott, az oltás, a kórház volt az oka stb..., mint elismerni, hogy az első hullám messze nem egy kis influenza volt. Influenzától még sohasem fuldokoltam és nem esett le a szaturációm 83-ra.

aug. 20. 10:18
 29/38 A kérdező kommentje:
az lehetséges hogy az influenzától nem fuldokolt el, a félelemtől viszont igen! A pániktól pedig igenis lesznek keringési problémák, egyébként bele is lehet halni!
aug. 20. 10:22
 30/38 anonim ***** válasza:
25%

Így van, az első hírek hallatán mindenki vért köhögve kezdte hívni a mentőt!

Jómagam is pánikra hajlamos lévén, kezdtem egy éjjel fuldokolni! Éreztem hogy a torkom beszűkült, azaz a légcsövem!

Masnap ejjel megint! Szerencsere annyi pszichológiát tudtam, hogy rajöttem, hogy ha minden ejjel jön a fuldoklas akkor ez pszichikai!

Szerencsere nem hívtam akkor mentőt!

Azok estek áldozatul akik hiszteriasak voltak, kiszedték h covidosak, gépre kötötték őket ( némelyiket erőszakkal, lekötözték, mobilt elvették, romaniaban peldaul) es oxigentúladagolásban meghaltak. Agyi ödema es fulladas vegzett velük, vagy midazolam

aug. 20. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!