A koronavírus cirkusz idején, te mikor jöttél rá arra, hogy igazából sokkal nagyobb az egésznek a hangja mint a lángja?
"Tedd össze a két kezed, ha neked csak ilyen tüneteid voltak".
Hát akkor elég sokan össze tehetik a kezüket, mind a családomon belül, mind pedig a baráti körömben akik átestek rajta akár többször is. Egy tüsszentős, hapcivírus volt…
"Egy tüsszentős, hapcivírus volt…"
"Sokan az influenzához szokták hasonlítani a koronavírust. Az influenza hazánkban évente kevesebb, mint 1000 ember haláláért felelős. A koronavírus több, mint hússzor annyi embert ölt meg egy év alatt, mint amennyit az influenza szokott."
"E sorok írásakor (2022. február 19.) 43 066 ember halálért felelős a koronavírus hazánkban."
"Magyarország a negyedik legrosszabb helyen áll az egész világot tekintve."
Ne írj ostobaságokat. Ha ekkora az arcod, gyere, elviszlek a halott osztálytársam feleségéhez és három kicsi gyerekéhez. Állj oda eléjük, és mondd a szemükbe, hogy lósz.r volt az egész.
Terhesen voltam 2021 februárban covidos. Az a felhajtás... Telefonált az ÁNTSZ vagy 3x, be kellett jelentkezni 10 napon keresztül, hogy valóban otthon vagyok. Kabaré. Közben 1 napig lázas voltam és pont annyi bajom volt, mint egy influenzanal, vagy még enyhébb is volt talán.
Az egész kabaré volt, Cilitol kezdve az értelmetlen idosavok, nem beszélve az oltasokrol...
Volt egy videó facebookon, elmentettem, nem tudom fent van e még, ahol a család beszél egy aploval, ahol konkretan ki van jelentve, hogyha meghal valaki, aki az a protokoll, hogy covidban halt meg. Hiába volt negatív a tesztje, a halál oka covid. Így nem lehetett nehéz remiszteni és hülyének nézni a társadalmat.
#16: „...hogyha meghal valaki, aki az a protokoll, hogy covidban halt meg”
Ezt így ebben a formában nem tudom megerősíteni, de valóban a statisztikába boldog-boldogtalant beleszámoltak, végstádiumos rákbetegeket, stb. Tényleg nem számított az elhalálozás valódi oka, ha pozitív tesztje volt (ami a kórházakban kb magától értetődő volt) akkor a covidot írták be, egyik nagynénémmel is ez volt.
Testvérem orvos, covid osztályon dolgozott. Tizes nagyságrendben haltak meg ott emberek, többen 40-50 évesek is, akiknek egy átlag influenza valóban meg se kottyant volna.
Szerencsés vagy kérdező, hogyha tüsszentésekkel átvészelted. Egyébként én is rövid lázzal fejfájással túl voltam rajta 2 alkalommal is.
De ettől még nem gondolom, hogy ez általánosítható lehetne, éppúgy, mint az, hogy az influenzába is van, aki belehal.
Amikor erőltetni kezdték az oltást! Hirtelen annyira aggódtak!
Érdekes az éhezőkért nem aggódnak, a szegény gyerekekért sem, a kinntlakókért sem, a betegekért sem, de oltani akartak kabáton keresztül is!
Azt megtanultam az életben, hogy ami valóban hasznos lett volna számomra, az egészségügyben is, azt sosem kaptam ingyen! Ami ingyen jön “jóindulatból” arra oda kell kurv.aul figyelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!