Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A koronavírus cirkusz idején,...

A koronavírus cirkusz idején, te mikor jöttél rá arra, hogy igazából sokkal nagyobb az egésznek a hangja mint a lángja?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom hogy nincs vírus! Mert azt hülye mondja, viszont nem veszélyesebb egy influenzánnál, és ezt már nagyon sokan tudják, azok is akik beoltatták magukat! Te mikor jöttél rá arra hogy igazából egy újabb influenzához hasonló vírusra ráhúztak egy csomó mást annak érdekében hogy egyesek szarrá gazdagodjanak? És hogy valójában nincs olyan valós veszély amivel riogattak?
aug. 19. 20:13
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
78%
Már az elején bullshitnek gondoltam.
aug. 19. 20:16
 2/38 anonim ***** válasza:
75%

Sejteni már az elején lehetett, amikor minden médiában nekiálltak cirkuszolni, hogy túltolják.

Ellenben egy influenzánál ettől még sokszorta veszélyesebb vírusról van szó. Virulensebb és a mortalitása is jóval magasabb.

aug. 19. 20:24
 3/38 anonim ***** válasza:
88%

"Rengeten hunytak el 30 év alatt is! Egy influenza vírus nem gyilkol meg ennyi személyt!"

Aha. #3-as, egy orvos nem fogalmaz így, és nem ezer felkiáltójellel ír olyan témában, ami elvileg a munkája. ... ja, és tudja, hogy az "orvos" nem nagy "O" betű a mondat közepén.

aug. 19. 20:36
 4/38 anonim ***** válasza:
17%
Na, szép, törölték is az idióta 3-ast, mire megírtam. Bocs, kérdező.
aug. 19. 20:37
 5/38 anonim ***** válasza:
22%
amikor az egyik ismerosom aki korhazban dolgozik hogy konkretan nem a covidba halnak bele az emberek, hanem abba, hogy a korhazi dolgozok nem ertenek azokhoz a gepekhez amiket hasznaltak.
aug. 19. 20:44
 6/38 anonim ***** válasza:
77%

Kedves kérdező!

A rendelkezésre álló epidemiológiai adatok alapján egyértelműen megállapítható, hogy a COVID-19 jelenleg halálosabb vírus, mint az influenza. A COVID-19 magasabb halálozási rátája (CFR=2-3%, míg az influenza CFR-je csupán 0,1%), nagyobb fertőzőképessége (R0 érték 2,5-3, míg az influenza R0 értéke 1,3) és súlyosabb szövődményei miatt nagyobb globális közegészségügyi fenyegetést jelent. Ezen kívül, a COVID-19 okozta túlterhelés az egészségügyi rendszereken további veszélyeket, amit az influenza jellemzően nem produkál. Így megállapíthatjuk, hogy azért nem volt annyira az Ön szavaival élve "nagyobb hangja, mint lángja" a pandémiának.

aug. 19. 20:48
 7/38 anonim ***** válasza:
33%
Az elején már rengeteg ellentmondás és röhejes megnyilatkozás volt róla. Kedvencem volt Cili néni meséi az operatív indiántörzzsel.
aug. 19. 20:49
 8/38 anonim ***** válasza:
77%

"Mit dolgozik az ismerősöd a kórházba? Takarítónő?...Azok szoktak ekkora okosságokat böfögni."

Meg azok, akik nem tudják a -ba/-be -ban/-ben helyes használatát.

aug. 19. 20:56
 9/38 anonim ***** válasza:
28%

"viszont nem veszélyesebb egy influenzánnál"

Tedd össze a két kezed, ha neked csak ilyen tüneteid voltak. Én majdnem belehaltam kétszer is. Volt egy ex-osztálytársam, aki bele is halt. Három kicsi gyerek maradt utána félárván. Persze, nem veszélyesebb egy influenzánál. Az emberek 80%-ára. A többi meg pusztul bele. Én is azt mondanám, hogy lufi volt az egész, ha nevetve átvészeltem volna. Csak sajnos nem így volt.

aug. 19. 21:09
 10/38 anonim ***** válasza:
#8 nővér
aug. 19. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!