Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vajon miert sárgás a nyelvem?...

Vajon miert sárgás a nyelvem? Hozzá kell tennem hogy fogszabályzom is van, persze lehet nem attol (sőt biztos) de gondoltam leirom. Nem dohányzom és alkohol se nagyon fogyasztok. Ugye nem lehet nagy baj?

Figyelt kérdés

aug. 17. 23:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Kávé?
aug. 18. 10:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is arra gondoltam. Minden reggel iszok és volt, hogy előtte minden oké volt de miután ittam egyből barna lett és hiába mostam nem jött le
aug. 18. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez igazából nehéz dolog kicsit. Ha nem dohányzol, de említetted, hogy alkoholt sem fogyasztasz nagyon - de nem zártad ki, így megkérdezhetem, hogy mikor sor kerül rá, mennyi az annyi? (Semmi személyeskedés természetesen, csak próbálok segíteni.)
aug. 24. 09:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Eléggé keveset iszom, mikor a lányokkal összeüllünk akkor 5 en mondjuk egy bort vagy egy kevés sört megiszunk, de annyira nem vagyok nagy alkohol fogyasztó mivel nem szeretnék azután rosszul lenni, mert hajlamos vagyok rá😅
aug. 25. 13:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Egy hónapban maximum 5x (azt elfelejtettem leirni)
aug. 25. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!