Abból lehet bajom, ha a párom időnként megiszik egy pohár sört, vagy dohányzik?
Pl,ha megiszik egy pohár sört, és ha csókolózom vele ezután, az ő szájában lévő pia ölheti meg az én agysejtjeimet is; vagy pár pillanat múlva már elpárolog a szájából az a nagyon minimális mennyiség(ű alkohol,) ami még maradhatott ott, amiután már lenyelte az italt.
Vagy pl a szájában lesz lerakódott kátrány, és csókolózással lerakódhat bennem is? Vagy énrajtam átmegy, mivel nekem nem az orromon ment be a füst, hanem csak a számon max hamu, és azt kikakilom? Más a helyzet, ha elektromos cigi, mintha sima? Az én fogaimra lehet káros az ő dohányzása? pl anno faterom is dohányzott, kávét is ivott, sárgásak voltak a fogai, meg volt fölötte kicsi fekete cucc, amit kátránynak véltem. (+az e-cisek tisztítják a cigijüket? Gondolom, abból se lesz bajom, ha nem, hogyha mindig rendesen tisztálkodik, fogatmos.
Nem közvetlenül az alkohol öli az agysejteket, hanem adott mennyiség/rendszeresség okozta krónikus B-vitaminhiány okoz agyzsugort, ami amúgy abszintnenciával elmúlik.
"az ő szájában lévő pia" pedig kisebb mennyiség, mint amit te magad elfogyasztasz kelt tésztával vagy bármilyen egyéb erjesztett élelmiszerrel.
Az ő dohányzása pedig max. akkor okoz számodra bármit is, ha vele egy légtérben szívod vele a füstjét.
Egyébként pedig ha csak időnként iszik egy sört vagy gyújt rá, akkor neki sem lesz semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!