Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehetett a baj?

Mi lehetett a baj?

Figyelt kérdés
Életem során párszor füveztem de vagy nem éreztem tőle semmit vagy pedig csak egy kicsit zsibadt az agyam és nevetgéltem. Aztán kb 4-5 hónapja megint úgy hozta a sors hogy van rá lehetőség. Ekkor tudtam hogy nagyon jó minőséget fogok szívni. Így is történt. Nem tudom pontosan milyen arányban volt dohány/fű. A joint kb 40%-át én szívtam el. Először éreztem azt a megszokott kis zsibadást kb 15 perc után. Na de ami utána jött az valami brutál. Vert a víz, hányingerem volt, nem tudtam összekapcsolni a gondolatokat a fejemben, egyszóval nem tudtam gondolkozni mert mindíg elfelejtettem hogy éppen miről is gondolkozom. Nem tudtam felállni, de még a vizes poharat sem bírtam felemelni az asztalról. Ez az állapot kb 2,5 fél óráig tartott. Utána nagy nehezen felálltam és haza indultam, de úgy éreztem hogy a lábaim kb 100 kilót nyomnak a fejem pedig úgy húz mintha be lennék rugva pedig nem piáztam. A legrosszabb érzés az volt hogy úgy éreztem hogy bele ragadtam ebbe az érzésbe és nem fog elmúlni. Miért lehetett ez amikor előtte soha nem volt ilyen probléma?

aug. 1. 01:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Szennyezett volt valószínű.
aug. 1. 09:16
 2/6 anonim válasza:
Na ez pont úgy hangzik hogy tuti nem minőségi volt a cucc.
aug. 1. 10:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is rosszultam be rengetegszer anno olyan cigiktol amibe erosbol raktak sokat. Aki napi fuves az csinal egy fel grammos cigit maganak, abba ha en csak kettot beleszivtam mar rosszul voltam.
aug. 12. 21:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Vagy erős volt vagy szar.
aug. 16. 13:31
 5/6 anonim ***** válasza:
44%
Sikerült beleszívnod egy olyan fűbe amit szintetikus drogokkal fújtak le. Kishazánkban ez igencsak gyakori.
aug. 18. 09:28
 6/6 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Sztem nem szinti volt. Én is sokszor szétrosszultam magam normál csártól. Nem, nem lefújt sz4rtol. Nem mindenki bírja. Ha sok volt a cigitől te meg nem vagy hozzászokva akkor simán rosszulhatsz leesett vércukorszint miatt. Vagy akár szintetikus THC is lehetett rajta plusszba ezt nem tudjuk. Ha valami méreggel van fújva akkor beleszívsz és egyből megcsap amint letüdőzöd. A sima zöldre várni kell egy kicsit. Multkor spanom tekert egy joet újonnan szerzett cből, beleszívott egyet és elnyomta aztán közölte hogy ez le van fújva valamivel és meg is fájdult a feje. Az első slukknál! Ha sz4r bio egyből észreveszed nem simán rosszulgatsz.
aug. 20. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!