Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehetett ebben a cigiben?

Mi lehetett ebben a cigiben?

Figyelt kérdés

Bocsanat elore is az irasmodomert, nem jo a billenytuzetem

Tegnap este egy zenei fesztivalon voltam, ahol kiultem egy parkba par nagyon regen latott haverommal. Az egyik sracnal volt egy dzso amit igy at is passzolt nekem. Tolem annyira nem idegen a fu fogyasztas igy beleszivtam parat majd tovabb mentem, mert egy masik tarsasagot is kerestem egy ideje. Mire felertem haveromhoz rettenetes porgesbe kezdett a testem, nyugtalan voltam otvar mod vert a szivem es folyamatosan menni akartam, elvileg haverom szerint masfelszeresen gyorsan beszeltem, folyamatosan temat valtottam nem lehetett velem birni. Nem flesseltem semmit de nagyon porogtem. Nekem ez az allapot max fel oranak erzodott de spanom szerint ez a valami engem masfel oran keresztul vitt. Hozza tartozik a sztorihoz hogy elotte elmentem inni egy kavet mert nagyon bepunnyadtam a bortol amit megittam. Miutan lejottem arrol a valamirol haromszor olyan almos voltam de reggel fel nyolcig nem birtam aludni se. Valakinek barmi tippje mi volt ez az egesz?

júl. 28. 15:31
 1/2 anonim válasza:
100%
Speed
júl. 28. 15:59
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Speedes cigi. Olyankor van ez, hogy gyorsan beszélsz és nagyon - nagyon mehetnéked van, annyira pörögsz! Ja, meg nem tudsz pisilni és nagyon összemegy a farkad.
júl. 28. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!