Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az hogy lehet hogy a héten...

Az hogy lehet hogy a héten mértem a cukrom 13-14 körül volt mindig.Szombaton egy kicsit rosszul lettem nem volt nálam mérő.Ettem és cukros üdítőt ittam kb 1 óra múlva hazaértem volt 8.9 a cukrom.Most alacsony lehetet.Akkor most miért esett le ?

Figyelt kérdés
2-es típusú cukorbeteg vagyok
jún. 23. 10:30
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Mert időközben bevetted a gyógyszereidet. Közben menj el a háziorvosodhoz, akinek jobb rálátása van ahelyzetedre és állapotodra.
jún. 23. 10:54
 2/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Akinek valamilyen cukorbetegsége van, annak sajnos az ingadozása is nagyobb, lehetséges az ilyen, ki kell alakítani egy rutint, de egy csomó mindentől függhet a cukor érték, egy hirtelen stressz, traumától is leeshet. Orvossal kellene ezt megbeszélni, lehet nem jó az étrend, nem tudom, ezt ő jobban tudja.
jún. 23. 10:58
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Nem vettem be a gyógyszereim.

jún. 23. 11:23
 4/4 anonim ***** válasza:
A vércukor szint megemelkedését követően fokozódik az inzulin elválasztás, ami csökkenti a vércukrot. Ilyen a biológiai működés.
jún. 23. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!