A laborlelet egy kicsit alacsony magnézium szintet mutat. Ha mostantól pl egy hónapon keresztül szednék magnézium L laktátot vagy magnézium biszglicinátot, akkor az beépülne? És ha igen, hová? A következő vérkép jobb lenne ebből a szempontból?
Figyelt kérdés
máj. 15. 21:14
1/3 anonim válasza:
Erre az orvos fog válaszolni, amikor viszed aleletedet
2/3 anonim válasza:
A magnézium egy eléggé mozgékony cucc, könnyű pótolni, nehéz túllőni, mert annyi mindenhez kell és mert jellemzően a magyar lakosság alapból magnéziumhiányos (meg szelén, meg jód, meg D-vitamin…). Többek közt az izmaidat segíti, a kalcium és a magnézium segít őket mozgatni, de számos folyamatban is részt vesz, szóval ez nem kifejezetten “beépülés”, hanem hogy jobbá válnak ezek a folyamatok, pl.jobban hasznosul a D-vitamin és ilyenek.
3/3 anonim válasza:
Azért csak figyelmesen a magnéziummal, azt sem szabad túladagolni.
Onnan tudom, hogy nekem "sikerült". Nyilván nem szándékosan. Inkább tartsuk be az adagolásra vonatkozó szabályokat.
(Amit én bevettem, az gyógyszertári kiszerelésű volt, semmi nem volt ráírva az adagolásra vonatkozóan. Így toltam túl.)
Nagyon rosszul voltam, nem ajánlom senkinek.
Tartsátok be a rátok vonatkozó helyes adagolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!