Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alacsony fehérvérsejt?

Alacsony fehérvérsejt?

Figyelt kérdés
4,4-11,3 referencia tartomány mellett, évente történt laborvizsgálat, hol az alsó határértéken, vagy mint most alatta van 4,1 az eredmény. Középkorú nő vagyok, nem szedek gyógyszert, nem vagyok beteges max. évente egy nátha. Nem kaptam kovid oltást és kovidos sem voltam. Olvastam, hogy gyenge immunrendszer miatt lehetséges alacsony fehérvérsejtszám, de mint említettem nem vagyok beteges. Háziorvos sem most, sem az előző leleteknél nem mondott semmit. Van ezzel valakinek tapasztalata, kellene további vizsgálat, vagy egyszerűen nekem csak tényleg alacsonyabb?

jún. 16. 13:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Alacsonyabb, de nem vészesen.
jún. 16. 14:59
 2/2 anonim ***** válasza:
A vírusfertőzések csökkentik a fehérvérsejtszámot. Akárcsak egy banális vírusfertőzés is, amit egyébként észre sem veszel.
jún. 18. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!