Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hánytátok már el magatokat...

Hánytátok már el magatokat taxiban vagy tömegközlekedési járművön?

Figyelt kérdés
Akár részegség, akár betegség vagy rosszullét miatt. Ha igen, mi történt utána?

2024. júl. 17. 21:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én nem, viszont van 2 ismerősöm, akiknek utazáskor mindig hányingerük (volt példa hányásra is) van.
okt. 15. 18:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Távolsági buszon, egy ételmérgezés miatt. Éreztem, hogy egyre rosszabb mentem előre a sofőrhöz, hogy szóljak, hogy nagyon rosszul vagyok és, hogy álljon meg, mert mindjárt összehányom magam. Próbált félre állni, de az ajtó nyitás már lassabb volt, mint kellett volna és telibehánytam az ajtót. De a sofőr jó fej volt, mert félre állt letakarította, és látta, hogy tényleg nagyon rosszul vagyok hívott mentőt. Akik elvittek és 3 napig utána kórházban voltam.
nov. 28. 14:55
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Két szomszédasszonyom vendégségben többet ivott a kelleténél, taxit kellett hívniuk, nem tudtak 1-2 km-ről hazajönni. A sofőr látta, hogy tök részegek, de megnyugtatta a kevésbé részeg, hogy nem fognak behányni. Azzal nem is volt baj, de mással igen. Szerencsére a nercbunda felfogta nagyjából.
nov. 28. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!