Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hánytátok már el magatokat...

Hánytátok már el magatokat taxiban vagy tömegközlekedési járművön?

Figyelt kérdés
Akár részegség, akár betegség vagy rosszullét miatt. Ha igen, mi történt utána?

júl. 17. 21:57
A kérdező szavazást indított:
Nem, még soha.
Igen, kommentben elmesélem.
18 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Nem, csak saját kocsiban. Másnap takaríthattuk.
júl. 17. 22:24
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Buszon hánytam egyszer. Debrecenből mentem Budapestre és nagyon rosszul voltam. Gyerek voltam még, apámmal utaztam. Pont szaladt előre a buszsofőrhöz, hogy rosszul vagyok, álljon meg, de mire eloeert már kijött minden. A sofőr rendes volt, mert bár én és apám akartunk feltakarítani, ő feltakarított helyettünk. Vizet adott és mondta , hogy szálljak le levegozni és ha jobban vagyok, akkor szóljak és tovább megyünk.
júl. 17. 22:38
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Régen buszon, többször is.
júl. 18. 01:46
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Az ilyen kérdéstől eltudnám hányni magam!

Ez miért közlekedési kérdés??

júl. 18. 05:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Nyilván ideges lett a sofőr. Kifizettem a pénzt, mivel kárt okoztam és mentem utamra.
aug. 9. 09:19
 6/11 A kérdező kommentje:

4: Mivelhogy a kérdésem tömegközlekedési eszközökre vonatkozik. Vagy akkor szerinted melyik kategóriába kellene raknom?🤔

5: Mennyi pénzt kért és milyen indokkal?

aug. 9. 09:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen, volt egy emlékezetes. :) Repülőn történt kb. 6 évvel ezelőtt Norvégiában. Hajnali kettőkor kellett már készülődnöm, hogy kiérjek 4-re a repülőtérre. Ráadásul kempingből mentem és a szakadó eső miatt 0 percet aludtam az éjszaka és ugye szakadó esőben sátrat összecsomagolni... nagy élmény nah. :D Fokozva a dolgot, nagyon kajám se volt akkor már, szóval éhesen és k..rva fáradtam, csapzottan értem a repülőtérre.
aug. 9. 23:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Véletlenül elküldtem már...de folytatom. :D Szóval mit kellett nekem vennem éhgyomorra...hát persze hogy kettő hotdogot. Be is toltam gyorsan, majd a felszállásnál még ennél gyorsabban ki is jött. Nem tudtam mit csinálni, az ölembe lévő kabátomra hánytam. A mellettem ülő 40 körüli faszi elég gyorsan felpattant mellőlem, viszont az egyel arrébb ülő ázsiai csaj hányós zacskókat adott hátha még szükség lenne rá. A személyzet is elég gyorsan megtalált, miután meggyőződtek róla, hogy nincs komolyabb bajom, adtak egy nagy hullazsákhoz hasonlító, de átlátszó zsákot, amibe minden összehányt cuccomat bele tudtam rakni, illetve fertőtlenítő folyadékot, papírtörlővel, hogy amennyire lehet takarítsam le, ahova még ráment a cucc. A közvetlen mellettem ülő faszit átültették az út hátralevő részére máshova. Amint megérkeztem a célállomásomra kilépve a gépből várt egy orvosi team, kérdezték, hogy jól vagyok e, mondtam már teljesen jól :D és ennyi volt a történet. Mondjuk érdekesen nézhettem ki egy átlátszó zsákban cipelve az összehányt cuccaimat. :D
aug. 9. 23:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért kellett a kérdésemet átrakni az Egészség kategóriába.🤔 Hiszen a helyszínen van a hangsúly, azért a Közlekedésbe tettem.
aug. 21. 09:02
 10/11 anonim ***** válasza:
A taxis esetnél éppen sikerült időben megállnia és kinyitnom az ajtót, de már kiszállni nem, de legalább nem az ölembe ment. Buszról többször szálltam le hányinger miatt, egyszer hánytam is a megállóban. Nem taxiban, de autóban sikerült egyszer az ölembe hánynom. Azóta komolyabban veszem ezeket a rosszulléteket, ha zsibbad a kezem, akkor már ki-/leszállok, ha van nálam gyógyszer, beveszem. Hosszabb útra nem vállalkozok ilyen járművekkel vagy viszek gyógyszert.
okt. 15. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!