Kialvatlanság, kimerültség megoldása baba mellett?
Szerintem akkor is elsősorban apukának bekell segítenie. Szedje már össze magát. Hétvégén ha itthon van akkor délután menjen le vele pár órát sétálni, te meg aludj.
Oldja meg, foglalja le a babát.
Ha meg annyira közel lakik a mama, sétáljanak át, nem igaz, hogy 3 felnőtt ember nem tud pár órát foglalkozni a babával míg te alszol 3 órát.
Ez mind csak akarat kérdése. Egy részt akarnia kell a férjednek. Másrészt az a kérdés hogy te eltudod engedni a babát? Mert ezt sem hiszem el hogy senki nem tud vele mit kezdeni csak te. Anyósnak is gyerekei vannak és nem tud vele mit kezdeni? Nem hihető. Inkább nem bírod kiengedni a babát a felügyeleted alól. Ami először biztos nehéz, de azért az apjára csak rá kellene bízni hogy ne legyen ilyen balfék.
Az jobb lesz ha a kimerültségtől kórházba kerülsz? Akkor ki fogja ellátni a babát?
Kezdj el pihenni és apuka vállaljon többet, az ő gyereke is.
3as vagyok.
Nem láttam mit írtál 2es, de hasonlót írtunk. Egyet értek veled.
A férjed segíthetne. 3 óránként kell ennie. 2 evés között pihenhetnél.
Nagyon rá vagy pörögve. Ennek nem lesz jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!