Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Túlzásba vittem volna?

Túlzásba vittem volna?

Figyelt kérdés

Tegnap egy haverommal füveztünk (másodjára szívtam ilyet) és kb 2 slukk után éreztem hogy csak nevetnem kell meg minden, utána abból lett 4 slukk. Ezután éreztem hogy zsibbad a nyakam, és nem volt olyan jó érzés mint első alkalommal. Zsibbadt az agyam, a torkom (emiatt enni sem mertem) és remegtem. Kb 2 óra múlva megnyugodtam de ezt az érzést nem kívánom többet magamnak. Túl sokat szívtam volna, elég lett volna kevesebb? Vagy csak hangulatfüggő hogy hogyan jön ki az emberen a hatása?

20/F

2024. jún. 14. 15:37
 1/8 anonim válasza:
90%
Sok volt az neked
2024. jún. 14. 15:54
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Méreg.
2024. jún. 14. 16:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyreszt igen, hangulatfuggo is (olvass utana, mi az a set es setting - bocs, erre nincs jo magyar forditas hasznalatban sztem).

Masreszt, ki tudja, mi volt a fuben. Lehet permeteztek, barmi mas szar... ugye itt nincs minosegellenorzes.

2024. jún. 14. 16:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Alapból felerősítheti a szorongást. A többit már leírták előttem, kitudja melyik dzsungelből való.. nem olyan veszélytelen mint sokan hiszik.
2024. jún. 14. 18:40
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Te bajod, minek panaszkodsz itt? Kötelező volt, vagy mi?
2024. jún. 14. 19:08
 6/8 anonim ***** válasza:
93%

Szintetikus marihuána is lehet, nincs ráírva, elő tudják állítani, bele is halhatsz. Leslukkolhatod de utána már lehet hogy késő lesz.

Átitathatják LSD-vel, hallucinogénnel, bármit csinálhatnak.

Elveszíted a kontrollt a tested felett és akkor mi lesz?

Persze ilyenkor fiziológiás tünetek is jelentkezhetnek, na meg kialakulhat pánikbetegség, több évre kiterjedő idegrendszeri károsodás, bármi.

Az se mindegy hogy mit szívsz, mennyit szívsz, milyen mélyen tartod lent, milyen lelkiállapotban vagy, mit ettél-ittál előtte.

De jó kísérletezgetést!

2024. jún. 18. 03:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy régi ismerősöm próbált valami bió füvet, két slukk és leállt a szíve.
2024. jún. 18. 03:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem herbált szívhattál.

Én ezért hozatok mindig kávézóból mindent, abban tudom hogy mi van.

2024. jún. 22. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!