Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokrol akik...

Mit gondoltok azokrol akik vallasi okokbol nem mennek orvoshoz, akarmi van?

Figyelt kérdés
Ismertek ilyen embereket?
2024. máj. 19. 17:30
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Figyelj, még mindig tudjuk, hogy te a kérdező vagy másik regisztrációval! Csak ő már eljátszott, hogy elmegy így te jöttél helyette.
2024. máj. 21. 23:37
 42/45 anonim ***** válasza:

Mark Twain pedig még mindig író, de akkor itt egy valódi idézet tőle!

The physisans's is the highest and worthiest of all occupations or would be, if human nature would not make supertitions and priest neccessary.

Te képviselet itt a babonák meg a papokat.

2024. máj. 21. 23:50
 43/45 A kérdező kommentje:

Edesem azt gondolsz amit akarsz. El se hiszed mennyire leszarom. Viszont igerd meg h szorgalmasan beveszel minden gyogyszert! Inkabb trillan mint egyszer se! Az a tuti. Es igerd meg hogy szorgalmasan orvoshoz jarsz! Maskepp hogy keresne szarra magat a big pharma? Te csak szepen asszisztalj a rendszerhez, erre kepzett ki az agymoso media. Es szorgalmasan irogassal itt ejfelkor, hadd lassa orszag vilag hogy semmi eleted nincs. Es vitatkozzal ejfelkor is olyanokkal akik szerinted dupla regrol irnak. Szekunder szegyenem van miattad… ha en azt gondolnam h valaki ket regrol irkal, tobbet nem irnek. Nem csinalnek bohocot magambol h olyannal vitazzak aki tobb embernek adja ki magat. De neked tovabbi jo bohockodast.

U.i.: Vegyel meg be valamit! Meg nem ment el az eszed teljesen.

2024. máj. 22. 01:27
 44/45 A kérdező kommentje:

Viszont azt senki nem vitathatja h az orvosok nem tudjak gyogyitani a rakot. Ebben szeirntem meg a gyk nepe is egyetert. Ket kozeli ismerosom kigyogyult rakbol, egyik sem volt vallasos, az egyik hitt benne, a masik meg csak nem is hitt az egeszben. Ketszer nem lehet veletlenseg. Ha barkinek ilyen problemaja van (vagy rokonnak, barkinek) akkor bemasolom ide h ennek a ket illetonek mi segitett. Keszen is lehet kapni ilyen lottyot, ha valaki nem erez magaban affinitast kikutyulni maganak.

KIS SVÉDKESERŰ

10 gramm aloé*

5 gramm mirha

0,2 gramm sáfrány

10 gramm szennalevél

10 gramm kámfor**

10 gramm rebarbaragyökér

10 gramm kurkuma gyökér

10 gramm Theriak venezian

5 gramm bábakalács-gyökér

10 gramm angyalgyökér

10 gramm manna

* aloé helyett enciángyökér vagy ürmöspor is használható

** csak természetes kámfor használható

A svédfüveket egy szélesnyakú kétliteres üvegbe töltjük és másfél liter 38-40%-os gabonapálinkával vagy jó gyümölcspálinkával felöntjük. Két hétig a napon vagy a tűzhely közelében tartjuk. Naponta felrázzuk, mielőtt egy kis üvegbe leszűrnénk, valamint használat előtt úgyszintén. A maradékot tovább hagyjuk állni a gyógynövénykeveréken. A folyadékot kis üvegekbe töltjük, ezeket jól lezárjuk és hidegen tároljuk. így évekre elegendő elixírhez jutunk. Minél tovább áll, annál hatásosabb.

Forras:

Maria Treben Egeszseg Isten Patikajabol c. konyv

(Pdf-ben online is fent van valahol.)

Aztan aki ezt sem probalna ki betegen sem, merthogy blablabla mittomen mért, arra mar tenyleg nincs mit mondani.

2024. máj. 22. 01:52
 45/45 anonim ***** válasza:

Ez nagyon jó!

Legalább maradj karakterben és válaszolj azzal a regisztrációval, aminek írtam, ne buktasd le magad! Istenem...

Meg hajnal fél kettőkor írod, hogy nekem nincs életem, mert éjfél előtt felnéztem ide!

2024. máj. 22. 10:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!