Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokrol akik...

Mit gondoltok azokrol akik vallasi okokbol nem mennek orvoshoz, akarmi van?

Figyelt kérdés
Ismertek ilyen embereket?
2024. máj. 19. 17:30
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
8-as, ez a kérdés szempontjából ugyanaz. Hiába okoskodsz. Ezen az oldalon csak barmok vannak? Kérdezô, nekem volt egy rokonom, aki katolikus volt és Istenre bízta magát. Ezzel csak akkor lett gondja a családnak amikor beteg lett és akkoris Istenre bízta magát, nem akart semmilyen ellátást. Utána még sokáig élt, de a családban sok vitát okozott ez. Szerintem tiszteletben kell tartani egy ilyen döntést. Ôk úgy gondolják, hogy isten adta az életet és bármikor elveheti, mi ebbe nem szólhatunk bele. Ô se beszélte le azt aki orvoshoz járt. Akkor a vallásos ember döntését miért nem lehet tiszteletben tartani.
2024. máj. 19. 18:45
 12/45 anonim ***** válasza:
62%

11! Abszolút nem ugyanaz!

Segítek!

Sose megyek boltba! Vs. Nem veszek boltból tejet!

2024. máj. 19. 18:47
 13/45 anonim ***** válasza:
Mibe fogadjunk, hogy a kerdezőnek két regje van?
2024. máj. 19. 18:50
 14/45 A kérdező kommentje:

12

Most komolyan egy megfogalmazasbeli dolgon akadsz fent? Nem mindegy? Nem kezelteti a betegseget es kesz.

13

Igen idegbe jott es igen egy idiota. Hagyjad.

2024. máj. 19. 18:51
 15/45 A kérdező kommentje:

15

Mindenki magabol indul ki, ugye.

Ertelmes valaszokat tovabbra is varok.

2024. máj. 19. 18:52
 16/45 A kérdező kommentje:

15

Sajnallak h vasarnap este itt cirkuszolsz mert egyedul vagy mint a szar. Az en idozonamban itt nappal van, sosem irogatnek itt este, plane nem vasarnap. Gondolom neked van tobb nicked, azert vadolsz ezzel masokat. Szomoru.

2024. máj. 19. 18:54
 17/45 anonim ***** válasza:
21%

Végre valaki kiírt egy érdekes kérdést, és erre szétbarmolják. A gyakori az aluljárók online változata. Alja emberek, akik azt sem tudják mirôl vitatkoznak, csak magányosak, nem véletlenül.

Egy vallásos embernek ott van legalabb isten, 15 neked mid van? A nagy semmi. Egy megfogalmazáson lovagolsz. Szétoffolod a kérdést, úgyhogy nem is figyelem tovább.

2024. máj. 19. 18:58
 18/45 anonim ***** válasza:
Köszi, épp most buktattad le magad!
2024. máj. 19. 19:02
 19/45 A kérdező kommentje:
Ha szerinted en 2 ember vagyok, akkor jo nagy hulye vagy h megis valaszolgatsz. Errol ennyit. Ebbol jol mar nem jossz ki.
2024. máj. 19. 19:03
 20/45 anonim ***** válasza:
Nekem ez az ovis hiszti, amit lenyomsz, nem kell!
2024. máj. 19. 19:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!