Mit gondoltok azokrol akik vallasi okokbol nem mennek
orvoshoz, akarmi van?
31/45 A kérdező kommentje:
Lasd a 27-es valaszomat. Tovabbi szep napot
Azért ez nem semmi hogy még vannak akik hisznek a mesékben. Gyógynövények meg természetes dolgok a gyógyszeriparban. Szép mese. Azert van mindegyiknek számtalan mellékhatása.
2024. máj. 21. 02:10
Ha megnézel egy gyógyszer minősítésű C vitamin betegtájékoztatót (pl.
[link] ), ott is fogsz látni ellenjavallatokat és mellékhatásokat, miközben már szinte minden ábécében és drogériában öntik rád a C vitamint meg az azzal dúsított élelmiszereket. Tudomásul kellene venni, hogy ami hatásos, annak mellékhatása is lehet és hogy a gyógyszer/gyógyakármi az egészséges embernek rosszat tesz. Ami ártalmatlan, az harmatgyenge/hatástalan placebó.
2024. máj. 21. 06:24
Utolsó, az agymosottság magasfoka ez már nálad. Gratulálok. Te is a tömeg tagja vagy, aki mindent bekajál. Egészségedre. De másokat ne gyôzködj a saját hülyeségeidrôl. A C vitamin nem gyógyszer. Gondolom egy antidepresszáns, fájdalomcsillapító, xanax stb is természetes, ugye? Nézd inkább a Mónika showt, mindenkinek jobb lesz.
2024. máj. 21. 07:30
Tipikusan az a fajta vagy, akinek ha azt mondanák, hogy a macskaszar egészséges, azt is megenné. Mindent beveszel. Te dolgod, csinálj, amit akarsz, csak másokat kímélj meg magadtól.
2024. máj. 21. 07:32
35! Igen, könnyen manopilálható, hiszékeny és buta. Tipikusan az az ember, aki a youtube konteós videóiból tájékozódik -kezet foghat a kerdezővel- és ettől okosnak hiszi magát.
Én az olyeneket, amúgy sajnálom valahol.
2024. máj. 21. 08:00
2024. máj. 21. 08:01
34-35. vagyok. Utolsó rád értettem, amit írtam. 🤣🤣🤣 Pont hogy te vagy hiszékeny és buta. Tömjed csak a gyógyszergyárak zsebét. Ne zavarjon hogy szándékosan generálják az egészet, hogy minél több beteg legyen, mert annál több gyógyszer fogy, nekik az annál több pénz. Az se zavarjon, hogy az orvosok jutalékot kapnak a felírt receptek után! Meg az se, hogy a kutatásokat saját maguk finanszírozzák a gyógyszer cégek, ergo olyan eredményt hoznak ki amilyet akarnak. Te írod más emberre, hogy buta? Mi nálad az okosság? Az, hogy mindent elhiszel amit a gyógyszeripar elhitet veled? Pont, hogy te vagy a manipulálható és agymosott. Pont mint a csôcselék.
2024. máj. 21. 15:05
36. Te sajnálsz másokat? Igen? Áruld el hány féle gyógyszert zabálsz meg naponta? Én semmit nem szedek és nem vagyok éppen 20 éves, mégse kell orvoshoz járnom semmivel. Akik gyógyszert szednek, minél többfélét, annál több nyavaja jön ki rajtuk. És nem véletlenül.
“Ha azt veszed észre, hogy a többséggel értesz egyet, ideje szünetet tartani és elgondolkodni.“
Mark Twain
Ennyi! A tömegek mindig meg vannak vezetve! Kövesd csak a mainstreamet, ne használj józan paraszti észt, minek az 🤣
2024. máj. 21. 15:11
“Időnként elmegyek az orvoshoz, és megvizsgáltatom vele magam, mert az orvos is élni akar. Aztán elmegyek a gyógyszertárba, és kiváltom az orvosságot, mert a patikus is élni akar. Aztán a gyógyszert a csatornába öntöm – mert én is élni akarok.” Mark Twain
“Egy kis éhezés többet segíthet egy átlagos betegnek, mint amire a legjobb gyógyszerek vagy a legjobb orvosok képesek.“
Mark Twain
Magyarul a böjt ugye.
Na Mark Twainnel vitatkozz te agymosott.
2024. máj. 21. 15:19
Kapcsolódó kérdések: