Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokrol akik...

Mit gondoltok azokrol akik vallasi okokbol nem mennek orvoshoz, akarmi van?

Figyelt kérdés
Ismertek ilyen embereket?
2024. máj. 19. 17:30
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
78%
Namost én római katolikus vagyok és nem tudok olyan tanításról, ami szerint ne szabadna orvoshoz menni. Az én hitem szerint ugyanúgy, ahogy nem várom, hogy az Isten etessen, hanem dolgozok, pénzt keresek és abból igyekszem gazdálkodni; ha az óceán közepén egy deszkába kapaszkodva sodródok, az első arra járó hajótól elfogadom a segítséget; és a gyógyulásért is először orvoshoz megyek. Én úgy tanultam, hogy Istent nem ugráltatjuk olyan dolgokért, ami a mi dolgunk.
2024. máj. 19. 19:06
 22/45 A kérdező kommentje:

21

Itt nem arrol van szo h az egyhaz diktalna ezt. Hanem szemelyes meggyozodese az illetonek.

A masik meg az h papiron sok ember katolikus stb, de a gyakorlatban a tobbsegnel ez semmiben nem mutatkozik meg.

Kulfoldon ahol elek rengeteg olyan kereszteny van akik ezt tenyleg gyakoroljak is es vannak akik elmennek ilyen szelsosegekig is. Nem kell h az egyhaz megszabja ezt. Jo esetben az ember olvassa a bibliat es sajat maga ertelmezi es nem az egyhaz meg az allam stb adja a szajaba a szavakat. Nem azt mondom h te ezt csinalod csak ugy latom az fel sem merult benned h ezt valaki sajat meggyozodesbol csinalja.

2024. máj. 19. 19:11
 23/45 A kérdező kommentje:
Istent ugraltatni? Erdekes mar a megfogalmazas is. Gondolom azert okes imadkozni ha valaki tobb penzt akar vagy jobb not de rabizni hogy az ember el vagy meghal, az nem. Erdekes. Kozben osszehasonlitom a kulonbozo nepek kozotti felfogasokat a vallasrol. Oriasi elteresek vannak, mintha nem is ugyanaz a vallas lenne. Ez is Erdekes h ugyanazt a szentirast hogy lehet annyifele keppen ertelmezni hogy mindenhol tok mas az egesz. Na ilyesmikre voltam kivancsi.
2024. máj. 19. 19:14
 24/45 A kérdező kommentje:

“ és a gyógyulásért is először orvoshoz megyek“

Mas nezetek szerint meg isten adta a gyogynovenyeket, termeszetes dolgokat es nem a mesterseges gyogyszereket stb. Ez az amibol kiindulnak akik nem mennek orvoshoz.

2024. máj. 19. 19:16
 25/45 A kérdező kommentje:
Vegre lekopott a kotekedo. Ha ehhez az kellett h azt higyje h tobb regem van, en nem banom, lenyeg h elhuzzon. Ha letezik isten, en nem tudom miert teremtett ennyi nem normalis embert.
2024. máj. 19. 19:18
 26/45 anonim ***** válasza:
67%

Te se tudod, hogy a gyógyszerek többsége pont, hogy természetes eredetű.

Meséld már el egy penicillinben, amit peneszgombák termelnek mi az ami nem természetes?

Komolyan érdekel, hogy miért hiszed ezt!

2024. máj. 19. 20:21
 27/45 A kérdező kommentje:

26. Nincs mirol beszelnunk … 🤣🤣🤣

Bocs de ez a szint ami mar tenyleg kabare kategoria.

2024. máj. 19. 21:10
 28/45 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy te azt hiszed, hogy a gyógyszerek úgy készülnek, hogy van valahol valami ronda nagy gyár és ott a gonosz tudósok mindenféle kemikáliából heggedztenek össze tablettákat.

Az, hogy a gyógyszerek túlnyomó többsége pont, higy természetes eredetű, esetleg nézz utána, hogy ölik a gyógyszergyártók magukat új gyógyhatású növények után kutatva, meg hány tonna gyógynövény használnak fel a gyártás során.

De látom a penicillines példa se ment át neked, mert fogalmad nincs gondolom róla, hogy mi az, meg hogy jöttek rá a hatásmechanizmusára.

2024. máj. 20. 11:38
 29/45 A kérdező kommentje:
Dolgoztam gyogyszervallalatnal 🤣 hagyjuk a temat. Szedjed a sok merget, azt csinalsz amit akarsz.
2024. máj. 20. 18:17
 30/45 anonim ***** válasza:
Gondolom a portás/rendszergazda/recepciós/pézügyes/munkaügyes vonalon nem a gyógyszergyártasban. Már ha nem kamu.
2024. máj. 20. 21:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!