Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Évek óta tartó térd ropogás?

Évek óta tartó térd ropogás?

Figyelt kérdés
Még 18 éves korom körül kezdődött, hogy lépcsőzéskor vagy emelkedőn felfelé elkezdett recsegni-ropogni a jobb térdem. El is mentem dokihoz a biztonság kedvéért, de konkrétan elküldött, hogy ha nem fáj nincs semmi baj. Magas, vékony testalkat vagyok egyébként, kosárlabdáztam is előtte pár évet. Most 24 vagyok és a ropogás azóta megvan. Lehet hogy folyamatosan kopik az izületem, és egyszer majd csak jön a térdfájás a közeljövőben? Vagy ezt valami más okozza?

2024. máj. 6. 11:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem olyan volt ár éve, hogy guggoláskor pattant egyet, kellemetlen érzés volt. Én akkor pár Porcerő kúrát csináltam, attól rendbe jött.

Ha kosáron nem melegítettél be helyesen, akkor az okozhatott problémát.

2024. máj. 6. 12:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Tesómnak is azt mondta a háziorvos, hogy veszélytelen. Neki is ropogott egész fiatalkorában, még a bokája is, most 32 éves, teljesen jól van.
2024. máj. 6. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!