Depresszióból kijönni, de hogyan?
Kiemelnem a mozgast. Akarmilyen nehez nekiindulni, probalj kimozdulni legalabb egy setara, foleg jo idoben. Nekem a depresszio melyen segitett, ha kimentem futni - ez kb 10 perc szanalmas kocogast jelentett, de valoban jobban ereztem magam utana. Nyilvan nem tudtam tul gyakran ravenni magam igy se, de erdemes, ha neked sikerul.
A masik a kapcsolatok. Te is azt irod, h egyedul. Ez az egyik legg_cibb hazugsag, amit a depresszio mondogat neked, h egyedul vagy senki nem erti miben vagy, es senkid nincs. Ezt a hangot kell valahogy lehalkitani, es megprobalni kapcsolodni, akihez lehet. Talan csak egy ember van az eletedben,akivel ezt meg tudod oaztani, de az boven eleg. Es terapiat is mindenkepp javaslok, a pszichologus nem orvos. Es van az a szintje ennek a betegsegnek, amikor az orvos aem ordogtol valo es a gyogyszer is szukseges atmenetileg.
Jobbulast Neked!
Lefogytam, szoktam éhes lenni, de enni keveset tudok és nem is biztos, hogy akkor, amikor éhes vagy. de alapjaiban véve nem igazán kívánok semmit. Az állapotom miatt a munkám minősége leromlott, emiatt csesztetnek még pluszban, normálisan hozzám szólni nem tudnak hónapok óta.
Kb három éve folyamatos lejtmenet az életem, a munkámról beszélek, a körülmények folyamatosan romlanak, létszámhiány miatt rengeteg munka, egyre nagyobb elvárások, az emberek egyre türelmetlenebbek, mind a munkatársak, mind azok, akikért dolgozom. Otthagyni nem hagyhatom ott, mert nincs a környéken munkahely. "Egészséges" emberek miatt nem szeretnék a pszichiátriára járni, főleg, hogy a hiányzást sem tolerálják. Ne gyertek nekem azzal, hogy táppénz meg hasonlók..., a mai valóság nem ez.
Munkahelyi probléma döntött depresszióba, a túlterheltség, az örökös elégedetlenség, a konfliktusok.
Én nem bírom a feszültséget és három éve szinte csak ezzel szembesülök.
Kiből kiből más-más váltja ki a depressziót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!