Hogyan tudnék kijönni a depresszióból?
Figyelt kérdés
Depressziós vagyok , már 1 éve. .. nincsenek barátaim sőt senkim ... apám drogfüggő és bánt amikor csak tud , anyám pedig csak nézi ezeket és nem foglalkozik velem ....
... Csak szenvedek :(
16/L
2021. febr. 18. 11:50
3/10 anonim válasza:
Első lépésként az iskolapszichológusnál is kérhetsz tanácsot...
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. utolsó, nem tudom ... önbizalomhiányos is vagyok.
2021. febr. 18. 15:49
7/10 anonim válasza:
Biztos szép vagy :) amint tudsz járj el dolgozni ismerkedj meg emberekkel, szerezz pénzt amit magadra költhetsz. Kezd el a jogsit . Légy a magad ura .. Semmivel nem vagy kevesebb másoknál. Fel a fejjel!
8/10 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet talán megpróbálom
...
2021. febr. 18. 17:51
10/10 anonim válasza:
Iskolád honlapján fent kell lennie az iskolapszichológus / iskolai szociális segítő elérhetőségének, ők többek között a területileg illetékes Pedagógiai Szakszolgálathoz is el tudnak irányítani. :) A Kék Vonal oldalán pedig chatelhetsz délutánonként-esténként, ők is tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!