Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet egyedül kijönni...

Hogyan lehet egyedül kijönni a depresszióból?

Figyelt kérdés
Motiválatlan vagyok és folyamatosan fáradt. Már legalább egy éve fennáll ez a helyzet és nagyon zavar. Hogy jöhetnék ki egyedül ebből?
2021. febr. 16. 11:59
 1/3 anonim ***** válasza:
23%
Támogató barátok kellenek hozzá, akiknek nyíltan beszélsz a problémákról, támogatást kapsz tőlük.
2021. febr. 16. 12:05
 2/3 anonim ***** válasza:
63%
Sehogy. Szakember kell, mert nem biztos, hogy csak beszélgetéssel meggyógyulsz. Adott esetben hiányozhat kémia az agyadból, azt orvos pótolja gyógyszerrel. Így jártam tavaly én is.
2021. febr. 16. 12:10
 3/3 anonim válasza:
74%

Ami számomra segített az egy hobbi amiben napról napra jobb lehetek

.Vegyél egy határidő naplót és tervezd meg a dolgokat amiket mindennap megakarsz tenni(meditálás, progamozás, súlyzozás stb.) és ha azt aznap megtetted pipáld ki.Ezzel szokásokat fogsz csinálni amikben fejlődni fogsz és az hogy látni fogod hogy a befektetett munkádnak eredményét az nagyon jól fog esni.

2021. febr. 16. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!