Hogyan hozhatnám egyedül helyre magam?
Figyelt kérdés
Depressziós vagyok. Már úgy 2 éve, aztán ez a vírus is rátett még egy lapáttal. Mostanában sokaktól hallom hogy depressziósak lettek.. Ez a kijárási korlátozás tönkreteszi az emberi kapcsolatokat. Én már annyira magányos vagyok, konkrétan semmi értelme az életemnek. Egyre súlyosabb lesz a depresszióm s nem tudok mit tenni ellene. Pszichológusra gondoltam már, de pénzem nincs rá.. Meg hát olyan hogy suli pszichológus a mi sulinkban nem létezik amíg itthonról tanulunk.. hozzá jártam már de lósz@rt sem segített. Minden nap megfordul a fejemben hogy öngyilkos leszek, de mégis várok még valamire. Barátaim nincsenek. Családom, rokonaim meg elvannak a maguk kis életével. Sz@rik rám mindenki, akkor mi értelme is van a létezésemnek? Áh, semmi.. :)2020. dec. 18. 21:39
1/4 anonim válasza:
Meglep, hogy a suli pszichológus a távoktatás alatt nem "elérhető". Én is tanuló vagyok még és ugyanúgy folytatjuk a beszélgetést csak online. Biztos nem lehet e-mailben vagy valahogy beszélni vele? Meddig jártál hozzá? Lehet több idő kell ahhoz, hogy változzanak a dolgok.
Ilyet ne mondj, hogy nincs nincs értelme a létezésednek! Nem véletlenül vagy te is itt!
Ha valamiben tudok segíteni írj nyugodtan!
3/4 anonim válasza:
Ha szereted a kuttyokat, segíts be mehelyeknek a kutyasétáltatásba (ha van a közeledben). És még sporttevékenységnek is számít, de nézz utána, hátha nem kell ez idő alatt maszk (20 óra előtt jöhet szóba ugyebár, egyelőre).
Egy kis szocmunka, a kutyusok meg örülni fognak neked. Nem mondhatod, hogy a kutya se törődik veled. :)
4/4 anonim válasza:
A depresszió egy betegség, nem lehet "egyedül helyrehozni magad", pszichiáter segítségét kell kérni. Sajnos ma még mindig stigmát kap, aki pszichiáterhez jár, pedig nem kéne, hogy így legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!