Hogy tudok egyedül boldog lenni?
A család, párkapcsolat, stb innen nekem sok-sok év kemény munkája lenne. Az is szerintem évek lenne, mire olyan munkát tudnák végezni amit szeretnék.
Mivel most ilyen rossz helyzetben vagyok a korábbi döntéseim következményei miatt, ezért mindenképp nehéz lenne az út. Tehát ha úgyis szenvednem kell, akkor miben találhatnám meg mostanában a boldogságot. (Olyasmik érdekelnének amikért nem kell túl sokat tenni.)
Hány éves vagy? Nő vagy, vagy férfi?
Ezeket azért kérdezem, mert nem ugyanaz való a különböző korosztályú/nemű egyénnek. Ez a két adat már jobban segítene "tanácsot", "ötletet" adni, amit Te, ismerve a saját körülményeidet is, már talán személyre tudod szabni magadnak.
Hát ha sok mindened megvan akkor segíthetsz másokon, egy kis önkéntesség mindig sok pozitív jót termel a lelkünknek. Ha nem félsz és a munkád engedi, akkor most sok önkéntesre van szükség mindenhol.
Azon felül mint mások írták, zene, hobbi, imádkozás, kis mozgás, elmélkedés.. az ember azért érzi belül a lelkében mi az, ami kell.. és most nem a tesi szükségletekre, hanem a lelkiekre gondolok, mert az teszi boldoggá az embert úgymond..
.. ez a kérdés is segíthet esetleg:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1006..
Fontos, hogy törekedj a pozitív gondolatokra, és érzelmekre, mert ha olyanokon gondolkodsz, amitől nincs jó érzésed, akkor elkerülöd a boldogságot.
Kerüld a bántó, és sértő szavakat mások, és magad felé.
És a legfontosabb, ami ezekben tud segíteni, az a mosolygás. Akkor is, ha egyedül vagy. Mert a mosolygás blockolja a negatív érzelmeket, és segít abban, hogy boldog legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!